@ Ammar dalam kelambu

Monday, January 3, 2011

Inilah gambar Ammar dalam kelambu. Sila abaikan pemandangan belakang tu ye.



Terima kasih pada yang sudi membeli kelambu moden pada pre-order lepas. Sebab sambutan menggalakkan Ibu beli lebih sikit. So ini adalah ready stok yang ada. Sesiapa berminat just email babyibu@gmail.com.

Harga: RM45 (tak termasuk pos)

Saiz: Queen

Warna: Ungu dan Pink


Senarai Kelambu Moden Batch 3





8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eT said...

cam menarik jek kelambu tu...
nk order yg kaler kelambu ada x?
kalo nk wat payment dalam ujung bulan aci x?pasal gaji dah abes..:p

nad said...

comelnyee..x panas ke ek dok dlm ni?

amiey lee said...

boleh reserved dulu tak?..

Mama Zharfan said...

cute kelambu ni--mcm playtent hehehe

BabyIbu said...

eT - boleh. just email yana eh.

nad - tak panas. angin masuk je.

amiey lee - boleh - email yana eh

mama zharfan - ha ah mcm playten pn ye jugak..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik la kelambu ni, lain dari yang lain

nurulazham said...

macam best!
dahla kalau time balik kg umah nenek, bintat2 anak2 nurul digigitnye!
kene suarakan kat en.hubby nih!

CatlinaFly said...

bertuah lah kalau anak akak nak stay dlm nih hihi ..dia jenis lasak tak reti duk diam!akak pakaikan bugslock je senang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop