@ Ayah Dah Balik!!

Sunday, January 30, 2011

Tadi dapat sms dari Ayah mengatakan Ayah sudah tiba di Airport.


Alhamdullilah Ayah dah balik. Dah dua minggu Ayah outstation. Sejak dari hari lahir Ibu hari sampailah hari ni. Tak sabar nak jumpa Ayah Rabu ni. Em ada sesiapa nak teka Ayah pergi mana? 

Siapa betul dapat hadiah misteri yang Ibu akan announce sekali dengan hadiah misteri vote Ammar. Erk sedara mara dan kawan2 rapat tak boleh masuk ye. Seorang boleh teka satu je tau. Hehe.

Klu? Em bukan dalam Malaysia :) Selamat meneka!!

21 kawan BabyIbu berkata-kata..:

hu[d]etx said...

U.K!

nad said...

Jepun!! kihkihkih..sukesuki jek main teka2..i like :P

idah said...

salam..idah nak try teka la..hehehe...
ayah gi australia...hehehe

Ayun said...

Jepun..h

BabyIbu said...

ayun dapat satu peluang teka yang lain eh

ibu humaira said...

nak teka jgk lah...

g dubai ekekeke

LiFe KaMi said...

dapat hadiah ke..:)
kami teka gi mesir.

Fitri Senin said...

nk teka gak...turkmenistan..

Ayun said...

ohh..kena teka skali lagi sbb sama..ermm.. Ayun pilih US..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

hemm..jepun kot...xpn sydney

aKu,diA dAN kAmu~ said...

try ye..lisbon

e.l.i.s.s.m.i.e said...

qatar ker..hehehe

fazleena said...

saya nk teka la...beijing..

Le Chevalier said...

haah...semua salah, jawapan yg tepat ialah Mali di benua afrika.....hehehe....

yes, dapat menang hadiah.....

Oyis said...

bole teka lg ke ni? teka bandung la, x psl2 hehe

Oyis said...

bole teka lg ke ni? teka bandung la, x psl2 hehe

Diyana said...

la.ada org teka betul la.kawan muks ke tu?haha.aku pun baru nak tulis Mali..ngeh ngeh.tp aku disqualified la kan..sbb mmg dah tau...?haha

BabyIbu said...

nampak gaya terpaksa la tutup giveaway ni sbb ada pecah rahsia. Le Chevalier - anda disqualified sebab sah2 la tukang ambil mukhlis kat airport - heh - nak hadiah juga? sila tuntut dengan mukhlis. Huhuh.

Mama Zharfan said...

aisehh--terlmbt la plak me nak teka hehheh

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah...ayah g afrika upanya..heheheh..jauh 2...

CatlinaFly said...

melepas lah pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop