@ Bila dah takde..

Friday, January 7, 2011

Hari ni pergi UM. Sekali satu hari takde Internet pula. Tab pula lupa bawa. Adehh. Tak boleh nak buat kerja - sebenarnya lebih kepada tak boleh nak update blog dan membalas email - Heh. Jadi pada yang mengemail tu tunggu kejap ya. Dalam proses membalas email. 



P/s: Yey esok cuti!! Penat betul minggu ni. Tapi weekend banyak kerja juga. Ada 3 kerja review menanti. Chayokk!!

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

server down ke tu ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm...mmg frust bila tak dapat internet :p

Oyis said...

review apa tu yana? paper org ke?

BabyIbu said...

MZ - ha ah. Sampai ke petang pula tu.

AyuArjuna - yup. hehe mcm bnda wajib pula kan?

Oyis - haha, review paper satu, review untuk blog 2.

nurulazham said...

ahaks!lebih pada nak update blog ye..?hehheee

CatlinaFly said...

memang..leh guling2 sebab tak keruan tenet tadkkdok hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop