@ Cardigan Lagi..

Friday, January 14, 2011

Tak tahu kenapa Ibu suka sangat dengan cardigan. Mungkin sebab Ibu ni jenis cepat sejuk maka memang cardigan/sweater ni kira bestfriend. Meh tengok cardigan terkini di ButtonMyButtons (ni bukan iklan ye - review ikhlas dari pembeli setia). Siap ada membership card tau (Bulan ni dapatla 25% - :p). Hehe.


Ok jom kita layan. Happy shopping!!








13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

cantiknya---yg ada corak love love kecik tu cute hehhe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah pun ada cardigan :p

Huda said...

me ada 1 sis..hubby belikan b4 bersalin anak pertama dulu :) cantiknya cardigan2 ni :)

Awok's Kiter (SyaAz) said...

suker yang crochet tu. gambar ke3 dr atas...

isabelle said...

lawa2 ye.
tapi tu la.. kat mesia ni xde musim...belasahje tgh2 panas pun pakai cardigan/turtleneck segala.

kalo kat obersi pakai mcm tu masa yg bukan winter, alamatnya org pandang smcm la :P

Mama Zharfan said...

betul ckp belle tu hehhe
kat sini, time winter memang wajib lah pakai sweater ala2 cardigan gak --24 jam me pakai :)

yana, mahal ke cardigan2 dlm pic ni? yg pink tu i like heheh me obses dgn benda2 pink ;)p

CatlinaFly said...

wow..sweet...

shikin said...

wah...cantiknye..

AyuArjuna BiGoshh said...

sangat cute mmg berkenan :)

LilYofDaPond said...

cantik ..berkenan gak

BIONIC WOMEN said...

cantik2nya..saya suka jugak tapi sejak badan macam berisi skit ni ase macam makin gemuk jer bila pakai cardigan..tapi nnti nak tengok ler kat kedai nih..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

cantik2 semuala..tp lum ada satu pn..hehehe...tiap kali nk membeli ada jer hlgn...huhuh...tp kita sama la...jenis menyejuk...hehehe...

Nad @ MamaZN said...

cantek2 jugak
rasenya kalu badan cam berisi siket tu elok pakai yg labuh kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop