@ Cheese Tart Oh Sedapnya

Wednesday, January 12, 2011

Dah nak tengah hari ni mula la lapar kan. Tiba-tiba terbayang pula Cheese Tart. Oh sedapnya. Selalu Cheese Tart ni order kat kawan Ibu - Ain. Meh kita layan gambar dulu.


Strawberry


Blueberry


Kiwi

Tengok gambar terliur pulak. Cheese Tart ni ada tiga filling: blueberry, strawberry dan kiwi. Harga untuk Cheese Tart ialah:

  • 25 biji @ RM 28
  • 50 biji @ RM 55


Kalau Fruit tart pula, harga adalah seperti berikut :

  • 36 biji @ RM45
  • 50 biji @ RM60



Kalau berminat just sms/call 019-2992844 (Ain) atau email ke ain.rusli@gmail.com untuk tempahan dan pertanyaan. Sesuai untuk nak buat jamuan ke party ke - kalau order untuk sendiri makan pun boleh.

Kelas Tartlets - untuk sesiapa yang rajin masak atau nak mulakan bisnes part time

Kelas membuat Fruit Tart dan Cheese Tart
Hari : Sabtu/Ahad (mengikut availability anda)
Masa : 10 pagi - 2 ptg (atau sehingga selesai)
Tempat : No 23, Jalan Pulau Indah U10/55,
Taman Sandaran Permai, Seksyen U10,
Shah Alam (berdekatan UiTM Puncak Perdana)
Yuran : RM 60

Anda akan diajar cara membuat kulit shell tart, krim kastard, cara mengadun cream cheese, dan cara menghias tarts agar nampak lebih kemas dan menarik..hasil tart yang diperolehi boleh di bawa pulang.. :)

Peserta tidak perlu membawa apa2 peralatan, semuanya disediakan..sila sms/call Ain 019-2992844 atau email ke ain.rusli@gmail.com untuk tujuan penempahan kelas/pertanyaan.

15 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

nampak sgt sedap :) me tak pernah try mkn sbb tak suka..kot2 bila try maunya terus obses heheh

isabelle said...

sib baik tgh preggy aritu dah mkn cistat ni. tapi ternampak gmbr ni,terliur la jugak

Drama Mama said...

wa wa waaaaaaaaaaaa! tetiba terliur. my fren jual 0.50 cents ja cheese tarts ni...nyum nyum nyum! tapi kat penang lah :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Yaati Nor said...

macam menarik je kelas nie..huuhuhuhu

MamaFarhan said...

dulu x suka mkn cheese or egg tart.. tp bila sekali cuba dh mula jatuh cinta...ooohhh cheese tart..

Oyis said...

teringat dulu2 masa kat msia selalu order ngan cheese tart, especially dkt2 nak raya. yum!

fazilzura said...

beso mano tu ?
selalu beli dari keramat 50 ketui rm35

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

tart tu saiz M..bukan mini cheese tart tu..makan sekali terus kenyang.. :)

nurulazham said...

sedapnye..kalau dekat, dah lama menempah!
blueberry cheese tart tu paberet nurul tu!

CatlinaFly said...

my fav!:)..tapi malas nak buat..suke ngap!je..oh ye..hadiah dah smpi..tq2..;) cute bgt hadiahnye..

LilYofDaPond said...

wah sedapnye.. dekat dgn rumah kite tuh :))

shikin said...

wow..tetiba teringin nak mkn..cam sedap je..

AyuArjuna BiGoshh said...

teringin nak join kelas...beshh klu pandai buat cheese tart ni

BIONIC WOMEN said...

kalau order kat subang jaya..leh delivery x ek? ingt nk order utk bufday Dhiya

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

teringin nk blaja buat cheese tart ni...klu bab mkn,,hemmm...dh penah mkn..so sbb 2 la cm teringin nk buat sendiri..huhuhu,,,tp kelas yg buat 2 jauh jer...klu ke s.alam blh la join..tp bila dukktln ni...cm susah nk gerk mana la plak..komitmen keje byk..hadoi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop