@ Contest oh Contest

Thursday, January 13, 2011

Tak tau la kenapa Ibu suka buat contest. Sekarang dalam sibuk-sibuk pun ada hati. Sempena besday Ibu bulan ni, Ibu ingat nak buat special Giveaway. Hadiahnya special - dari Ibu sendiri. Tapi Ibu nak buat satu giveaway yang sangat simple. Tak menyusahkan korang nak join dan tak memerlukan masa dari Ibu untuk pilih-pilih pemenang ni. Korang ada idea?




P/s: Idea siapa terpilih akan dapat hadiah misteri.

P/s2: Ada skirt yang direstock atas permintaan ramai - silalah jengah ya - klik sini!!

19 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Balqis said...

buat siling kata

CatlinaFly said...

lucky draw..

1.just tinggal komen kat entry contest.senang!

2.peserta kena letak badge contest kat sidebar/buat entry pasal contest dan tinggalkan entry tu kat ruangan komen..then again, lucky draw! :)

mama tisya said...

buat GA teka teki

mama tisya said...

GA komen kreatif

Huda said...

buat cabutan bertuah je sis.
siapa nak join, tinggalkan komen.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sempat lagi yana nak buat giveaway yerk..

apa kata buat simple giveaway yg tak perlu letak gambar ke apa..just tinggalkan comment kat sini then simple entry about giveaway nie....
link kan entry tu kat entry giveaway yana tu..
senang jer kan...

Cute MuM said...

teka teki senang sikit..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ala..lucky draw je...just tinggal komen jer.

nurulazham said...

tinggalkan komen kat entry, then cabut..senang..:)

eT said...

lucky draw...:)

Fitri Senin said...

Hmmm..cm ok juga tu...tinggal komen then pick the winner by lucky draw..

Tapi apa kata Ibu buat kelainan sket..maybe buat Sodoku ke..tak payah banyak2..satu kotak je dh cukup...fill in the blanks ke..yg senang2 je..

Letak badge bla..bla..komen tu..kenala...

Tapi cm best je...xsabar nk join!!!

~~@lyci@~~ said...

alahai hadiah best..

buat capture blog hit lah senang..
tak susahkan org buat entry bagai hikhik..

Mama Zharfan said...

buat best comment GA :) comment yg menarik/unik as the winner :)

isabelle said...

contest..kena buat entry ttg hadiah birthday paling best (yg diterima sebelum kawen, sbb kalo dah kawen, semua 'bias' rasa special sbb laki sendiri bagi).

ataupun..gmbr bday celebration paling best (again,gmbr sebelum kawen)

mama rifQy said...

teka teki.

GA selama 1week je.Then pilih comment dari entry yang betoi2 disukai,yang buat sis terujaaa!!

BIONIC WOMEN said...

wa ga ler ibu....
tulis kat komen saya nak hadiah itu..hahaha

EiJa ZaQuaN said...

buat GA yg terus komen jerk..x perlu wat n3..
mcm yg skrg ni..sape terpilih dia menang..hik3..

SyUhAdA said...

erm..

yg simple ye..

wat teka teki..

teka gambar ke..tp gmbr ada dlm n3-n3 blog nie lah..

tp suh tggl kat komen box je..

xpyh wat n3..

wat dlm msa yg sgkat je..

2-3 hari ke..

AyuArjuna BiGoshh said...

suggestion:

cadangkan satu theme atau motto untuk blog babyibu dan babyshoppe...

yang terbaik dapat reward :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop