@ Hadiah TC & TR bulan Januari

Monday, January 10, 2011

Maaf la lambat umumkan. Penat pergi cari hadiah special. Ni pun jumpa kat satu kedai. Last 3. Satu untuk Ibu dan dua untuk pemenang TC & TR Januari. Mula-mula nak tulis something tapi Ibu rasa nanti korang tulis sendiri la ye. Ibu akan notes kat belakang je. Hehe. Nak tahu maklumat lanjut pasal contest TC & TR sila klik sini!!


Untuk Pemenang



Tinggal 3 ni je kat kedai - special tu


Ibu Punya - saje nak menayang. hehe.

So apa lagi ya. Jemput-jemput la join :).

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nurulazham said...

cantinye!!!
**ada ke tuah untuk nurul nnt??huhuhu

Mama Zharfan said...

sgt comel ;) ;)

Oyis said...

cute! wah kalo yana pon sampai beli utk diri sendiri sama, mesti gempaqs ni :)

idah said...

wah...cantik....pandai tul akak pilih hadiah...

AyuArjuna BiGoshh said...

cum :)

CatlinaFly said...

comel...flowery gitu..:)

BIONIC WOMEN said...

wah..cantik ler,,sukenyer..
tapi kita lama jugak x online nih. lappy rosak.hope ada ler utk bulan2 seterusnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop