@ Jom ke KedaiGambarKami

Wednesday, January 19, 2011

Antara website fotografi yang Ibu suka terjah ialah KedaiGambarKami. Ibu paling suka KedaiGambarKami sebab gambar-gambar yang diambil nampak sungguh dekat di hati. So far harga yang ditawarkan sangat berbaloi-baloi plus servisnya yang mantap. Kalau nak buat photobook – boleh bagi je gambar-gambar kat KedaiGambarKami – diorang akan sediakan special untuk kita. Photobook yang disediakan juga sungguh menarik. Meh kita tengok sikit:




Haa cantik kan? KedaiGambarKami dah lama bertapak. Sejak dari Jun 2009 lagi. Rasanya ramai blogger dah tahu. Dulu di http://kedaigambarkami.blogspot.com sekarang dah update ke www.kedaigambarkami.com. Tapi dua-dua still on tau. Antara servis yang ditawarkan ialah photography, photobook dan design banner/namecard. Paling best ialah bila tengok photography untuk Kids & Babies. Sangat comel!! Bukan senang tau nak ambil gambar budak-budak ni. Perlukan daya kesabaran dan tahap kreatif yang tinggi.


Sekarang ni ada contest tengah berlangsung. Bukan satu tapi dua tau. Part 1 untuk semua dan Part 2 untuk pregnant mom. Hadiahnya memang lumayan. Nak tahu lebih lanjut KLIK SINI!! Part 1 tarikh tutupnya ialah 28 Januari 2011. Jadi sangatlah sempat lagi nak join. So apa lagi? It's more than meets the eyes! Jom ke KedaiGambarKami sekarang! 


12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

✿etiey erywan✿ said...

ohw.. photobook tu boleh tahan mahalnya kan? btw memang cantik!!!

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sy pn mmg suka terjah blog catlina 2..n dh penah order photobook dr dia..mmg sgt2 cntik n puas hati..yg penting dia layan je karenah kita yg yg byk songeh ni...hehehe

LiFe KaMi said...

memang cantik pun gambar2 diorg..
kami pun suka..:)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ala etiey..mahal ckit xper la yg penting hasil yg kita dapat n kualiti brg 2 n cantik...mmg sgt2 puashati la...

CatlinaFly said...

tq yana...:)

CatlinaFly said...

etiey: kat kedaigambarkami tak mahal sgt especially bila dah ada promosi...:) nantikan promosi kami akan dtg..skrg tgh sibuk sikit..:)

lisa:hehehe return cutomer tu...lisa, tqvm for ur orders!

Life kami: tq..:) so sweet of you..

catlina
www.kedaigambarkami.com

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

lisa: sob sob..sy terharu..hihih

catlina

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

catlina:hehehe..saje nk promote produk akak jer..biasala bila kita dh penah order n guna produk 2 tentu la nk bgtau kt org..hehehehe...terharu jer kr?ni kena kasi potongan lebih utk order sterusnya...hihih

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

catlina:just tlg promote je..heheh..yela produk n harga yg ok...so pesalah tlg org kn..huhihii..ni kena kasi extra promosi ni..kui..kui

Oyat Ceritera said...

cantik-cantik...duit pun cantik....hehehe

Lulu caldina said...

Good luck...ngee

CatlinaFly said...

currently kami sedang mengadakan february promo..:) jom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop