@ Layan video klip AJL 2010

Wednesday, January 12, 2011

Lagu baru-baru ni tak tau kenapa telinga ni kurang boleh terima. Indie ke apa ke - Ibu kurang gemar. Gamaknya telinga old skool kot. Hehe. Tapi kalau macam lagu Adinda Kanda tu Ibu suka la - lagu simple dan ringan. Masa AJL tak tengok (sebab Ayah layan Man U lawan Liverpool - huhu) tapi Ibu rasa tak semangat pun sebab takde pun penyanyi balada yang best-best macam Anuar Zain ke Adibah Noor ke Ziana Zain ke Nora ke Siti ke Ella ke.

Nasib baik persembahan pembukaan dan penutup terbaekkk. Memang layan, Ni tengah susun fail nak bawa esok. Sambil-sambil tu layan video clip. Akak Ziana and Siti memang bestla. Patutla ada yang kata Siti boleh menang persembahan terbaik. Hehe. Layannn.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

me pun layan kat utube ajer--sbb tak dpt nak bukak live streaming time live ari tu hehhe

CatlinaFly said...

ada gak yg miss pastu belum tgk balik..katanye hafiz kena tampar dgn nasha masa dia nyanyi noktah cinta eh?

heheehe tak pueh hati ana rafali menang..hehehe suke black(ni namanye umah siap, pahat berbunyikk hihi)

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg besh performance siti. menari ngalah zaman ank dara. suarapun still mantap gitew..tp persembahan faizal tahir ttp terbaek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop