@ Mai pilih mai pilih

Tuesday, January 4, 2011

Pre-order untuk 3pc BabyGap. Sesuai untuk anak kecil pakai sebab kain die sejuk. Sangat comel kalau pakai pergi function. Nak bagi hadiah kat newborn pun sesuai. Berminat sila email no code dan size kepada babyibu at gmail dot com. Tinggal kat komen pun boleh - with email ya.


Size: 3-6 M, 6-12 M, 12-18 M dan 18-24 M

Harga (tak termasuk pos)
1 set = RM 28
3 set ke atas = RM 26 per set

Payment
1. Need to pay 50% while ordering
2. Full settlement, once items ready (MID OF FEBRUARY)



Baby Gap 3pcs (Romper, Pant, Hat) 2way wear - PREORDER!

DB001 - Sold Out

3-6 M - Puspa
6-12 M - Shita
12-18 M - Zulaikha
18-24 M - Donat

DB002

3-6 M - Puspa
6-12 M - Rafiza
12-18 M - Donat
18-24 M - Available

DB011 - SOLD OUT!!

3-6 M - Rafiza
6-12 M - Shariza
12-18 M - Zulaikha
18-24 M - Airyn


DT002

3-6 M - Available
6-12 M - Shita
12-18 M - Fatimah
18-24 M - Ah


DT004 - SOLD OUT!!

3-6 M - Yana
6-12 M - Fatimah
12-18 M - Shariza
18-24 M - Yasmin

DT006

3-6 M - Donat
6-12 M - Available
12-18 M - Airyn
18-24 M - Ah


DT010

3-6 M - Available
6-12 M - Rafiza
12-18 M - Fatimah Aini
18-24 M - Ah


DT011

3-6 M - Available
6-12 M - Shita
12-18 M - Shariza
18-24 M - Yasmin


DT012

3-6 M - Available
6-12 M - Available
12-18 M - Farina
18-24 M - Ah


DT013

3-6 M - Available
6-12 M - Rafiza
12-18 M - Airyn
18-24 M - Available


9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama AminAzim said...

mcm mana nak order nie?

BabyIbu said...

mama aminazim - email no code dan saiz ke babyibu at gmail dot com atau tinggalkan email kat sini pun boleh.

AyuArjuna BiGoshh said...

yang set dengan skirt takde ke liyana?

BabyIbu said...

ayuarjuna - so far takde lg. next time yana cr skirt pula.

Mama Zharfan said...

siyes sgt cute--tp my lil ariff dh nak masuk 2 thn--rasa dh tak cute mcm baby2 kecik kalau pakai bj jenis gini ;)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

baju2 nie cute sgt laa.. i likee..

nurulazham said...

alahai..comel2nye...tapi sara mcm da xsesuai pulak nak pakai...huhuu..utk babies sgt seswai!

CatlinaFly said...

aisey...kena ada newborn sorg lagi baru leh beli...yang ada ni tak new dah...udah hampir 2years born hehehe

LilYofDaPond said...

cute cutenye.. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop