@ Manik-manik di bajuku

Friday, January 21, 2011

Ingat tak entri Ibu pasal baju raya bermanik dan baju kurung bermanik Ibu? Ibu sekarang kalau nak jahit manik memang hantar kat Zila - Bblockduapuluhempat. Senang dan puas hati. Harga pun berpatutan. Bulan lepas Ibu hantar lagi 3 helai. Baju blouse kosong so minta Zila jahit manik kasi nampak menarik sikit. Tadi zila email cakap dah siap. Meh kita tengok sikit.

 Ini harganya RM15 sahaja. Nak tengok lebih detail klik sini.

 Ini pula harganya RM30. Nak tengok lebih detail klik sini.


Ini pun RM30 juga

Berminat? Silalah jengok http://blockduapuluhempat.blogspot.com/.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mummy_ayu said...

wah.menarik gak nie..nak gie jengah sana jab la..

CatlinaFly said...

niceeee...:)sesuai buat raya and gi dinner memana ni

SyUhAdA said...

cntiknye...~
hrga tu hrga tdung ke?

Mama Zharfan said...

siyes cantik!!! tp ongkosnya tak murah gak :p

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek....baju raya ke ni

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah cantiknya...huhuhu..baik tempah la klu bab manik..malas nk ngadap...harga pn xde la mahal sgt...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop