@ My New Handbag

Wednesday, January 5, 2011

Ibu adalah seorang yang sangat suka handbag and wallet. Benda lain macam baju, kasut atau aksesori lain Ibu tak heran. Tapi kalau handbag - wah - memang tak tahan. Nanti Ibu buat entri special pasal handbag. Kali ni just nak tunjuk handbag baru Ibu. Import dari singapore ni - pesan kat kawan - tq Mia Zara. 


Cantik tak? Jenama Comoditee Gold. Ibu beli untuk pakai pergi lab hari-hari. Harga pun ok. Walaupun tak pernah dengar brand ni tapi suka sangat sebab banyak compartment dan material die yang sangat ringan. Sesuai la nak mengusung sambil naik motor tu kan. Masuk susu n pampers Ammar pun muat. Heh. Actually Ibu pesan brand Charles & Keith - brand ni kan dari Singapore - so tengah-tengah sales ni harap-harap dapat murah la kan. Tapi kawan Ibu tak jumpa pula. Takpe, lain kali ye - haha. 

P/s: Tak tahu kenapa, every 3 months mesti termimpi-mimpi nak handbag/wallet baru. Kejap nak yang besar. kejap yang kecil. Gatal je tangan ni. Huhu. 

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Drama Mama said...

cantikk! i suka gak handbag yang banyak compartment! nyum nyum!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Mama Zharfan said...

i like!! :) me pun tak sbr nak guna my new hbag (coach) --1st time me beli habg harga dekat rm1k (byr instalment tu hehehe)

atfina said...

tak pe ibu... itu tandanya kita perempuan sejati...hihihi

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

suka la jebis beg camnie.. cantek..

Oyis said...

cantik. dan nmpk praktikal jg. saya pon jenis x kisah brand jgk, asal aje bole bawak semua yg perlu dibawa :)

BIONIC WOMEN said...

saya x banyak henbeg tapi banyak kasut..xtau naper, kengkonon xnak beli dah sebab ada yg x pakai lagi tapi bila g soping tetap terliur kat kasut..henbeg saya boleh pakai yg sama sampai dah terburai2..hahaha
anak dara saya pun dah terikut2, suka kat kedai kasut..haha

Fitri Senin said...

hoooo...btlla..fit pun skrg sudang giller beg..really into sling bag..sbb besar,byk compartment..mmg sesuai kalo nk letak brg2 ank cm susu,pampers,wet tissue.. :)

✿etiey erywan✿ said...

cantik. brand ni dah ada kat Kl kan. hmmm kat mid valley.. kasut2nya pun shantek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop