@ Nak yang kedua

Wednesday, January 12, 2011


Teringin sangat nak yang kedua. Rindu dengan gerakan dalam perut. Rindu dengan tangan kecil comel yang minta dibelai. Rindu dengan rengekan manja.

Tapi apa kan daya. Ada anak angkat yang perlukan tumpuan sepenuhnya. Perlukan 'belaian' yang sangat mencuri masa dan tenaga.

So kenalah kiv dulu ye. Tau tak apa yang kedua dan apa yang anak angkat?

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

fazilzura said...

salam

huhuhuhuuhuh , zr pun tingin nk no2 .. aduyai, kwn2 sume dh ngndung & banak..

Mama Zharfan said...

anak kedua tu ur phd heheh
tp me sempat gak tgh2 phd dpt lil ariff as baby phd--accident gak, sbb plan asal ingat nak abiskan phd dulu--tp he's memang cepat segala2nya--cepat berjln,cepat berckp, cepat paham mcm2 :) Alhamdulillah

BabyIbu said...

fazilzura-tu la. kawan2 seangkatan semua dah bertambah bilangannya

MZ - powerla akak. Yana dengan Ammar sorang pun penat bebenor. Kalau duduk ngn die apa pun tak boleh buat. Huhu. Apa tips nya?

CatlinaFly said...

anak sy dah pandai namakan anak patung dia."adik" hihihi..mcm bg hint je ye kat mama dan abah..

Oyis said...

kita kes sama :(

PhD oh PhD!

nurulazham said...

anak ke 2 -baby
anak angkat -phd
hehee

isabelle said...

sbr la yana.kdg kita plan nak lps phd, tersangkut pulak ms buat phd. but allah knows best...dia bg ikut kemampuan kita utk hadapi semua tu

BIONIC WOMEN said...

alahai...saya pun nak yg ke2 ibu...
tapi blum rezeki lagi, susah plak nak lekat yg 2nd nih..
ibu ada anak angkat (study/phd) saya ni xder yg perlu diangkat pun,tapi blum rezeki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop