@ Nasi Ayam Warisan

Monday, January 17, 2011

Inilah nasi ayam sedap kat Kota Damansara. Dekat Seksyen 6 Kota Damansara. Bagi Ibu memang sedap. Sentiasa ramai je orang. Tapi harga die la makin naik. Dulu RM3.50. Sekarang dah RM4.50 kalau tak salah. Tapi nak buat macam mana. Dah sedap, orang akan datang juga. Kalau lalu KD, singgahlah rasa.

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Huda said...

sedapnye :) me pun suka makan nasi ayam..kalau buat sendiri pun suka :)

LilYofDaPond said...

wah..nk cuba lah..

shila said...

salam...nak tanya...nasi ayam nie sebelah mana..saya duk kat KD seksyen 4..tapi tak pernah perasaan pun nasi ayam nie kat seksyen 6...

isabelle said...

kat shah alam, yg glamer n sedap ..nasi ayam pak mal la.
tp masa mengandungkan lil adam, i ckp..rasanya mcm minyak gamat!

BIONIC WOMEN said...

eh, nnti nak try ler. naper x pernah tau pun dulu. huhu

Sidratul Muntaha said...

hmm..
klu kat bt cave sni kedai jabina..
ayak dia..
ayam panggang ..
sambal dia pun sedap..
daku yg tak suke style masakan org melayu pun jdi suka..

Mama Zharfan said...

yum yum --terbaekk tu :) me suka nasi ayam kat cafe UIA (law faculty) heheh

nieda said...

mmg sedap. dulu masa kerja kt kd mmg selalu mkn kt situ

HaniCheLat said...

kalau sedap, harga naik pun taklah sakit hati sangat kan..

AyuArjuna BiGoshh said...

wah mesti cuba...ahm ahem

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

semua brg naik harga...nasi ayam pn kena tempias sekali..hihihi...biasala 2 kak...yg penting rasa sedap..harga blkg kira rrr kn...

BabyIbu said...

kedai nasi ayam ni depan kedai ayamas di seksyen 6

CatlinaFly said...

adoi..rasa lapar lak

AlyzaFisol said...

suka makan nasi ayam kat sini...best!!!

pinjam gambar yg atas tu..n dh backlink ke blog ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop