@ Pecah Rekod! BE Tertinggi!

Thursday, January 20, 2011

Tajuk macam gempak je. Hehe. Bukan tinggi mana pun. Apalah sangat kalau bagi blog femes2 tu kan. Tapi kira tertinggilah dalam sejarah blog BabyIbu. Ini ha BE yang telah menjadi ME - rasa korang semua familiar kan with BE dan ME ni - sila rujuk En. Nuffnang.


Kalaula dapat macam ni tiap-tiap bulan alamat tersengih jelah tuan punya blog. Keke. Tapi ini pun Ibu dapat selepas hampir dua bulan En. Nuffnang merajuk tak nak singgah BabyIbu. Tak tahu kenapa tapi alhamdullilah sudi singgah balik. Hehe. Terima kasih daun keladi ye En. Nuffnang, nanti bagilah lagi. :)

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CatlinaFly said...

tumoang hepi..haa..cepat2 buat contest!!:)

SYaMiLa said...

tahniah yana..byk gak tu utk satu BE...

sya bila la nk dpt camtu..huhuhu

My recent post "NEW!!! HOT DESIGN GAP PYJAMAS"

Mama Zharfan said...

siyess byk tu :) me pun rekod terbaek so far RM107 utk satu BE, lebih kurang yana punya :) --6 weeks BE tu bertahan (BE nestle)

moga2 thn 2011 ni kita dpt income yg masyukk ..Amiin

beba said...

best nya..saya ade 2 blog..satu yang UV dalam 90-150 per day..and lagi satu dalam 500-700 UV per day...tapi blog cuma blog yang UV sikit tu jek dapat BE dalam masa 3 bulan ni..huu..pelik gak..yang byk UV tu satu BE pon tak masuk..huu..rasanya apsal ek?

BabyIbu said...

Catlina - hehe. tq. itulah tak sempat lagi nak setup ni. hehe.

Syamila - tq. takpe slow2. mmg kena sabarrrr skit. Huhu.

MZ - Aminnnn. Ha ah yang ni pun sebulan lebih jugak. kalau biasa-biasa sikit je. heh.

Beba - Tak pasti. Hari tu kena juga. 2-3 bulan langsung takde BE masuk. Pelik juga kan. Agaknya die rotate ke apa kot.

MaR said...

alamak...tak paham lah..hehe...camne yek nak dapat income yerk..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah..byknya kak...bila la sy punya nuffnang nk dpt be tinggi cm akak...huhuhu...dh lebih setahun lum blh cash out...hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop