@ Pemenang Hadiah Misteri

Wednesday, January 19, 2011

Ingat tak pasal Ibu tanya pendapat pasal contest tu? Dalam entri contest oh contest. Terima kasih pada semua yang beri pendapat. Ibu dah pilih pemenangnya. Berdasarkan idea yang Ibu rasakan terbaik dari semua segi. Ada juga idea nak sama tapi Ibu ikut turutanlah ye. Hadiahnya simple je - Free satu bulan iklan di BabyIbu. Pemenangnya ialah CatlinaFly. Tahniahhh!!!!


Contest yang diwar-warkan tu akan diumumkan as soon eh. Agak sibuk sekarang. Insyaallah Ibu cuba minggu ni. Harap korang sertai ye. Sebab hadiah die memang best. Tungguuu!!

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah kak catlina kita yg dapat.huhu,,xperla xde rezeki...hope dpt la join contest 2 nnt n ada rezeki kt sana...

Mama Zharfan said...

wah yana, new template yer! i like!!! sgt kemas, simple & sweet :)
teringin gak me nak makeover blog me jd simple gini :)

CatlinaFly said...

wahahaahaha....sukenyeee2....

memang murah rezeki kat babyibu ni...

tq yana..:) maknanye yang ari tu dpt extra 1 bulan lah kan...tq2!

BabyIbu said...

mamaraisya - insyaallah. bnyak lagi contest yang akan menyusul.

MZ - hehe. buatla. nnti kita review pasal makeover ni.

catlina - yup. yana lanjutkan lagi sebulan k. Tahniah!!!!

Huda said...

best tu :) bile nk mula sis GA nye?

SyUhAdA said...

thniah..~xsbr nak tggu GA bru...~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop