@ Pencapaian BabyIbu di tahun 2010

Sunday, January 2, 2011

Mari kita imbas pencapaian BabyIbu di tahun 2010 ni.

Traffik 


Visitor tertinggi satu bulan ialah 14301 orang
Page tertinggi satu bulan ialah 23506 page

Giveaway


First advertorial
Playhouse Disney Earth Hour Handy Manny

Mula berniaga online
Baby Ibu Shoppe




Pendapatan
2 kali cashout daripada Nuffnang bernilai RM1159 - ini termasuk duit untuk advertorial

Alhamdullilah okla untuk blog kecil-kecilan macam BabyIbu ni. Terima kasih pada semua yang sudi baca blog BabyIbu ni ye.

P/s: Kepada pemenang yang belum mendapat hadiah - sila email babyibu@gmail.com. Sebab banyak kes hadiah hilang dalam perjalanan dan ada juga kes-kes lain. Bila lama sangat Ibu akan terlupa, harap korang sudi email Ibu ya. Tq.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

congrats yana :) keep it up yer..beshh bila dpt advertorial tu...agak2 mcm mana cara nak amik hati advertiser..

CatlinaFly said...

alhamdulillah...:) nice one!semoga tahun 2011 membawa lebih byk rezeki dan pencapaian buat yana..tumpang seronok!

IBU AQIL said...

congrate hope 2011 get better than 2010

AyuArjuna BiGoshh said...

huhu beshh tu cash out yang lumayan...moga terus suksess ya :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyak jugak tu yana kumpul duit nuff ek, blog yana memang glamour tau

nurulazham said...

tahniah kak yana...
murah rezeki akak sekeluarga...
seronok tgk!hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop