@ Pengumuman Sponsor BabyIbu Giveaway

Thursday, January 27, 2011

Sebab tema giveaway kali ni ialah beg kan makanya tentulah sponsor kali ni ialah




Last contest pun Tote Boutiques sponsor juga. Ni sayang sangat Tote Boutique ni. Oklah mari kita tengok apa hadiah yang disponsor kali ni:

  • 1 voucher RM50
  • 3 voucher RM30
  • 5 voucherRM10

Semuanya berjumlah RM190. Ha banyakkan. Voucher ini digunakan semasa membeli di Tote Boutique. Jadi keseluruhan pemenang untuk BabyIbu Giveaway Birthday ialah 10 orang. Banyakkan?.

Pengumuman Kepada Peserta

Terima kasih di atas sambutan yang sangat menggalakkan. Kepada yang dah hantar entry harap dapat buat sedikit tambahan berkaitan sponsor - sila semak entri BabyIbu Giveaway Birthday. Pastikan juga banner diletakkan ye (pening tau pusing blog cari banner dan check bloglist). Tak payah submit balik - Ibu akan mula semak entri lepas raya Cina. Good luck semua!!!

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

beshhhh nyaaaaa

Huda said...

wah best sgt tu :)

Mama Zharfan said...

sgt besh, tp totally based on luck--me jrg benor lucky aisehhh..

Adyshariz said...

ok roger

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah...syoknya hadiah...lg lak pemenang byk jer..tp lum sempat buat entry lg ar...huhuhu

bum+cuk said...

ok. dah letak. :)

CatlinaFly said...

dah letak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop