@ Kelambu Moden

Sunday, January 16, 2011

Kelambu moden baru restocked!!

Harga
RM45

Warna
Purple - 5 units
Green - 5 units
Blue - 1 unit
Pink - Out of Stock

Size
Queen

 Apa kelebihan?
  • elak anak anak kena gigit nyamuk
  • mudah dipasang dan disimpan (ada beg sekali)
  • tidak panas
  • tahan lasak
  • boleh pasang atas katil atau lapik dengan toto
P/s: Ada sorang reader email kata ada tempat lain jual murah lagi. RM50 termasuk pos tak silap. Ibu ada call tanya - sebab mencari juga solution pos yang lebih murah. Kos pos Ibu sekarang RM15. Tapi rupanya scam saje. Di Internet tulis RM50 termasuk pos, bila call RM60 juga. Katanya itu harga dulu. Jadi memang harga yang Ibu tawarkan dah terbaik dan termurah. Harap maklum ya.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

mcm menarik gak ni...emmm
kat umah me kat gombak tak de nyamuk, tp kat kg kat kelate memang byk nyamuk pun

Daleela said...

bukan anak je boleh masuk ni.. ibu dan ayah pon leh masuk sekali ni..

BIONIC WOMEN said...

stok bila2 boleh order ker ibu?
sebab berminat, buat not now ler, mgkin bulan depan..insyallah

Anonymous said...

ada lg x kelambu moden??

Yana said...

ya ada lagi-ada green dan purple

Bayar Online said...

Salam ader lagi tak nak order color biru?

Yana said...

maaf sekarang hanya ada green (turqoise) dan purple sahaja

sida said...

saya nak order 3 unit ada lagi tak stok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop