@ Tolong 'Like'

Monday, January 24, 2011

 Sticky Mode Sampai Pukul 12 Malam Ni. Sila ke bawah untuk entri Terkini.

Semalam terjumpa laman web Babymanja ni. Ada contest rupanya- klik sini kalau nak join. Tapi hari ni last 25/1. Sape nak masuk sempat lagi. Tapi ramainya masuk. So nak memeriahkan keadaan, Ibu pun join la. Hehe.

Harap korang sudi 'like' gambar Ammar kat link bawah ni ya - Hr ni last nak vote - Tq

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188444441175383&set=a.187839407902553.48494.152878094732018

P/s: Siapa yang sudi like tu tinggalkan komen kat sini ya. Nanti Ibu buat 'lucky draw' hadiah special.


8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

dah like good luck :)

Mama Zharfan said...

me dh like!! good luck yer

Ummi Eisya said...

done..god luck k..

AshAnas said...

yana, km dh like... good luck ammar!

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

alahai...xlh nk like time ni..kena tgu time rehat baru leh like..FB kena block la time keje...hehehe

nurulazham said...

dah like..good luck ye ammar!

Ilhamny.com said...

dah like..dg luck amar comel..

Ain said...

done from sarah chumel...

gud luck untuk amar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop