@ Untukmu Qistina Balqis Maisara

Wednesday, January 26, 2011

Ibu telah diundang ke Charity Fund Raising for Qistina Balqis Maisara oleh Farah Rahim. Bila Ibu baca - Ya Allah - kesiannya si puteri kecil ini.


Dari apa yang Ibu baca, Qistina Balqis Maisara sekarang berada di HUKM. Ini pula maklumat Ibu dapat dari catatan Ibunya.

SUDAH HAMPIR 3 BULAN USIANYA..BALQIS HANYA MEMBESAR DI HOSPITAL..
Dilahirkan pada 16/10/10...pukul 4.30 ptg...di hospital seri manjung, manjung perak..
masalah kesihatan : jantung berlubang, cleft lips, masalah paru2
sama2 kita doakan utk baby balqis semoga cepat sembuh dan sentiasa sihat..amin..sayang mama kena kuat macam mama jugak key..luv u sayang..

Ibu harap ibu dan ayah Qistina kuatkan semangat demi puterimu. Diharap kita semua boleh mengambil bahagian dalam usaha membantu keluarga ini. Sampaikan sumbangan ikhlas anda (tak boleh banyak sedikit pun jadila) kepada

AKAUN MAYBANK : 114160850396
NAMA : SITI MAISALMAH BINTI MOHD KAMIL(Ibu kepada Baby Qistina Balqis)
H/P : 017-3476764

Kepada yang tak mampu membantu dari segi wang ringgit, kita usahakan cara lain. Diharap anda sudi join Charity Fund Raising for Qistina Balqis Maisara dan sebarkanlah melalui FB atau blog.

Ya Allah permudahkanlah urusan keluarga ini dan sembuhkanlah puteri kecil mereka. Amin.

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Adyshariz said...

kesiannya baby ni..

e.l.i.z.@ said...

ya allah...kesiannya kt baby ni ;(

niza said...

kak...izinkan sy copy paste ye...tq!!

AyuArjuna BiGoshh said...

ya allah sedeynya..minta2 semua dipermudahkan

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

moga allah memberi kekuatan buat si kecil n juga kedua ibubapanya dlm menghadapi semua ni...

IbuAimy said...

Ya Allah..ksiannya...semoga keluarga baby qistina kuat & sabar dgn dugaan ini...

CatlinaFly said...

allah...

menitis air mata sy tgk gmbr ni...

allahuakhbar...

semoga ibu qistina tabah menghadapi dan semoga qistina diberi peluang utk sembuh & menjalani kehidupan sehingga dewasa amin!

Oyat Ceritera said...

keiannyer...nak menitis air mata baca kisah dia...hopefully baby tu cepat sembuh n sihat... doakan yg terbaik utk dia..

CatlinaFly said...

esok operate kan>btw, sy ada buat ala2. charity sale kat kedaigambarkami.blogspot.com

bukan utk melariskan produk ke hape..memang niat nak bantu..semoga qistina selamat menjalani pembedahan..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop