@ 1134

Monday, February 28, 2011

Sedar tak sedar dah 1134 entri post dah ye telah Ibu tulis. Alangkah bestnya kalau 1134 tu adalah muka surat thesis Ibu. Huhu.


P/s: Takpe balik Paris pergi lab hari-hari ye Ibu. Bak kata my FIL - pergi jalan-jalan, hati senang so balik nanti buat kerja ya. 

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah...byknya...xtertanding la ngn kita ni...huhuhu

CatlinaFly said...

good luck for ur thesis yana!huhu teringat masa degree pun nak berjanggut siapkan final year project...kalau thesis, tak tahulah sy camne, belum ada kekuatan nak further study...kua kua..

Oyis said...

uiks, byk betul muka surat kalo 1134 page utk thesis tu! hehhee

AkmaFaizal said...

wah banyak2..blom terror lagi saya ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop