@ Akibat bercuti-cutian

Tuesday, February 8, 2011

Setelah hampir dua minggu bercuti-cutian di kampung maka berlambakla kerja tertangguh. Hari ni pergi lab dan susun balik time table dan senarai kerja nak buat. Huhu bersusun. Kena chayok-chayok balik. Email pun tak sempat nak check. Kebetulan Internet kat sana pun ala kura-kura hari ni. Oklah nak tidur dah. Esok kena chayok-chayok lagi. Till then.

Ammar pun penat

Pengumuman: Maklumat terkini daripada supplier pyjama Baby Gap. Barang akan sampai ke tangan die minggu depan. Kemudian die akan pos ke Ibu. Bila barang sampai ke tangan baru Ibu akan email semua untuk baki pembayaran dan urusan penghantaran. Maaf la pada semua menunggu-nunggu. Maklumlah pertama kali pre-order barang dalam kuantiti banyak. Ibu pun berdebar menunggu. Semoga semua barang selamat sampai ya.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Adyshariz said...

alahai..sian amar tidur camtuu

AyuArjuna BiGoshh said...

huhu ammmar pnt ya

✿etiey erywan✿ said...

huhu... samalah kita! time cuti best giler.. time tak suka after cuti. macam2 yang berlambak ;P

BIONIC WOMEN said...

alahai, letih benar nampaknya si ammar tuh..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah lamanya akak cuti-cutian..jelesnya...tp keje kena pempaham la kak ekk..berbaloi ngn cuti la kan..huhuhu

mariah_smile said...

cian ammar.. eh, samela ngn header n banner blog yg br ni. cute!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop