@ Alahai Sedapnya

Saturday, February 26, 2011

Kawan Ibu kata pastri di France ni adalah yang terbaik. Sangat sedap. Rugi kalau tak cuba. Meh kita tengok.Ini gambar kedai pastri di Grenoble, France.

 Kedai ni memanjang ramai orang. Kalau lalu pun - baunya memang sedaplah.

 Roti dan erk tart telur ke? - haha tak tau - tapi macam sgt sedap je

 Beraneka pilihan roti


 Cookies



 Tak pasti apa benda ni

 Kek - yum yum

 Roti panjang yang keras - roti wajib ada di sini

Errk terliur? Ibu lagilah. Boleh tengok je, tak boleh makan. Sebab takut tak halal. Mencari juga kedai pastri halal tapi tak jumpa. Harap ada jumpa kedai pastri halal di Paris nanti.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Cahaya Kita said...

Sedap nye... yummy yummy!! Terliur tue...
bila la nak abis tempoh berpantang nie...

Qaseh said...

tart telur hmmm..sedapppp

Zùè said...

Bestnye yana! Aku xde per la kot nk kirim huhu btw tu macaroons yg kaler2 tu hehe

Oyis said...

yang warna warni yana kata x tahu apa benda tu bukan ke macaroons? kdg2 baca blog member2 kat msia diorg ckp mcm tgh sama giler ngan red velvet kek. tp so far bila try macaroons mcm biasa2 je, x de la impressed sgt pon.maybe x jumpa kedai yg betul2 sedap kot.

FaznFaz said...

salam, kalau kat pastries cam tu, cuba tanya kalo diorang ada serve vegie pastries. kalau ada insyaAllah selamat dimakan tanpa was-was, tapi kureng sedap laaa sikit kut! hehhehe!!!! tapi kan, bread and pastries kat france mmg superb!!! takyah makan benda lain pun takpe!!!

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sedapnya..tp g negara org kena hati2 bab halal haram je la kan...huhuhu..susah gak nk cari mkn sana...huhuhu..kena jelajah tmpt mencari kedai halal la kn...huhu

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sedapnya..tp g negara org kena hati2 bab halal haram je la kan...huhuhu..susah gak nk cari mkn sana...huhuhu..kena jelajah tmpt mencari kedai halal la kn...huhu

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ha'a..bkn ke macaroon yg color2 2...mmg tgh glamor skrg..siap masuk tv lg...hhuhuhu..tgk kt majalah 3 ari2..diorg tunjuk cara nk buat...

z.u.n.a.i.d.a said...

sedapnya..yummy!!

ibu, jom zue ada tag kamu
http://aderkukisah.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-si-kecil-syok-tidur.html

CatlinaFly said...

yang bulat2 colourful tu, macarons!kat mesia pun ade jual!cikmin.com yang juai..bukan france mari..bentong mari!hihi..

macarons tu maneh..kalau org tak suke manis, memang takkan suke mendalah nih..

memang betul skrg jadi kegilaan red velvet + macarons

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop