@ Ayah di Mali

Friday, February 4, 2011

Ayah kan baru balik dari Mali, Afrika. Ingat nak kasi korang gift dari Mali. Tapi apa kan daya. Kawasan itu agak bahaya jadi Ayah tak dibenarkan jalan-jalan sebarangan. Ayah duduk hotel je. Di bawah adalah gambar Ayah masa first day di Mali. Satu lagi kat Mali orang cakap Perancis - jadi agak susah nak berkomunikasi. Bahasa Inggeris tak ramai yang faham.

 Gambar dari Teksi












Macam pekan koboi je kan? Huhu. Ayah kata banyak orang Africa suka lepak-lepak di tepi-tepi kedai. Bila ada orang asing diorang tengok semacam je. So agak menakutkanla. Nanti akan cerita lebih detail ya. Kena minta gambar dari Ayah. Ini gambar Ayah emel.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

karipapsayur said...

tengok pun takut!

kinna said...

adik saya penah ke sana ramadhan lepas. jd imam kat masjid manantah. dia pon tak bwk blk apa2 kecuali topi besar..hehe

Adyshariz said...

kawasan mcm ni, camner la nk shopping ya..tgk pon lain macm jer..

fa10 said...

mcm kwsn kampung yg sunyi jer kan?

CtiE zAr said...

sgt2 jelas mcm pekan koboi kan..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

cm ngeri jer bila tau org2 sana cm2...huhuhu...hemm..pekan dia cm xmembangun jer kn tgk pict....

AyuArjuna BiGoshh said...

besh dapat tgk negara org....

SyUhAdA said...

tkotnye..
tp bes jgk..dpt gi Afrika..hee~

BIONIC WOMEN said...

cowboy giler bandarnya...seram jugakkan, kalau org kulit itam tu duk tengok jer kat kita..tapi at least ayah amar ada pengalaman gi sana

CatlinaFly said...

huhu betul2...jalan2 best tapi yang ni nampak scary..maklum lah negara tak stabil..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop