@ Bila orang Malaysia jumpa salji

Monday, February 28, 2011

Ingat tak Ibu cakap nak pergi main salji?. Sebenarnya tak tercapai impian nak sampai ke Chamrousse (ni tempat main ski) tu sebab masa kami ke sana salji amat tebal dan cuaca pun berkabus dan mula gelap. Kami naik separuh jalan je. Tapi merasala nak main salji tu. Hehe. Mari layan gambar kami jakun tengok salji. Keke. 

 Ammar yang tahan sejuk

 Ammar minta Ibu kepalkan salji. Die nak baling-baling. Masalahnya sarung tangan kami jenis kain. Habis melekat kat sarung tangan dan basah. Belasah jelah Ammar kan.

 Ammar dan Ayah

 Ammar dan Ibu

 Kejarrrr - Ammar kejar ayah nak baling snow

 Kawasan persinggahan

 Ibu dan Ayah je posing. Ammar dok nak ambil salji dan baling.

Nampak tak truck tolak salji tu. Time ni dah bergerak pulang sebab kabus makin tebal.

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CatlinaFly said...

wah bestnye!:) oh sarung tgn tu ade mcm2 jenis eh..(kesian sy pon jakun ni langsung tatau hahaahha)

ytekecik said...

wah best nyer ammar main salji.. seronok betol ye.. nak join nak join....

tims said...

wah..kat mane ni ibu?..cam bes je..

Zulaikha Mohamad said...

waaa~ seronoknya ammar main salji.. bila la arsyad nk merasa nih?? huhu~

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah..syoknya...hemm..nk rasa salji malaysia pn lum penah lg...ni kan salji luar negara...hhuhuhuhu..klu dpt rasa salji nun kt umah salji genting pn dh kira ok dah..huhuhu

chekna @ mama ziyad said...

bestnya....

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhuhu..cantik pict2 yg disnap ekk...huhuhu..

Lovely Ayun said...

Seronok tengok Kak Yana n Ammar main salji..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya main salji :)

ibu MZW @ farah idayu said...

Eeee...jelesnya..syok kan dpt main salji. bilalah saya dpt peluang itu..uhuk2 =p

AkmaFaizal said...

wah bestnyee main salji.nnt kim bawak balik msia ek..hehehe :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya yana dapat main salji, kepingin nak main salji gak

nurul nabila bt medan said...

aape rase nye?rase bile dapat pegang salji.

nurul nabila bt medan said...

mesti best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop