@ CraftZone - Bertuahnya

Saturday, February 12, 2011

Apa yang bertuahnya? Bertuahnya semua yang ada di CraftZone Malaysia kerana memiliki bakat seni dan air tangan yang cukup menarik (er macam masak pula kan?). Di CraftZone, terdapat pelbagai blog dan website mengenai handmade craft. Ada yang blogshop, ada yang berkongsi tutorial cara nak buat sesuatu barang dan ada yang sekadar hobi berkongsi ilmu.


Sekiranya anda tengah cari idea nak buat kraft (macam beg, diaper stack, keychain dll) atau nak beli bahan-bahan menjahit (macam kain, butang-butang) ataupun nak beli barang-barang kraft (ni kes tak reti buat macam Ibu - ada macam-macam kat sini - kad handmade, ilustrasi untuk header blog (kak emila pun ada) dan baaanyak lagi) - bolehla singgah cuci mata di CraftZone Malaysia. Macam-macam Ada!!. Hehe.

P/s: Suka sangat barang-barang kraf yang kiut-kiut - tapi takde bakat nak buat. Tangan ni keras. Potong kertas pun senget. Makanya beli jelah ye. Huhu.

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

fazilzura said...

dh lama x terjah blog CZ tu , cz pening... banyak sgt2 kedai nye..

zr pun baru barjinak2 dgn business kaychain hehheh

SyUhAdA said...

mcm bes je..
minat gak ngn kraf2 nie..
tp tu la..
xde bkt..~

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

kak..hadiah dh smpai..tq...dh siap gantung kt opis..huhuhu

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhuhu...mmg beruntung la yg ada kreativiti yg tinggi n yg rajin...suka gak g kt blog craft zone..leh tgk hasil kraf blogger2 n byk list blogger yg suka buat kraf kt sana

mariah_smile said...

saya pun tringin gak ibu nak wat craftangan ni. tp xbkesempatan ag. xde bahan lar. ritu blogwalking, tertarik ngn feltcraft. moge 1 hr nt dptla sy wat feltcraft ni..

fa10 said...

suka juga kraf ni tp kdg2 tu hangat2 tahi ayam jer.. hukhukhuk

CatlinaFly said...

sy kerastangan ade ler huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop