@ Hadiah dari Mali

Thursday, February 17, 2011

Ayah dah pun balik dari Mali masa Raya Cina hari tu. Tak sempat nak ambil gambar dari kamera Ayah, Ayah dah bertolak ke France pulak. Sekejap jelah Ibu Ammar melepaskan rindu jumpa Ayah. Ayah kata, tak shopping pun sebab keadaan tak mengizinkan. Tapi buah tangan untuk Ibu dan Ammar tetap ada. Ok Ammar tunjuk sikit.

 Gelang dari Mali

 Lapik gelas - Ayah beli kat airport

Hadiah untuk Ammar

Ibu kirim hadiah lebih untuk kasi gift kat BabyIbu. Tapi takde rezeki. Takpe, nanti Ibu beli kat France ye. Tunggguu!!!

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya ammar bergaya dengan hadiah dari ayah yer :)

CatlinaFly said...

wah tak lama lagi yana dgn ammar lak ke france..memang selalu oputstation eh ayah ammar ni? :) tapi best lah leh melawat negara org!

LilYofDaPond said...

wahh bestnye ammar dpt adiah..
babyibu enjoy ur trip.jgn lupe ktorg pmbaca blog..hehe. :))

dilazfamily said...

best yer dapat ole-ole. nak gak

AyuArjuna BiGoshh said...

comeynya gelang tu...trademark mali :) :)

Seowebtrick said...

Cool post with have a good topic...

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sakan ammar bergaya ngn hadiah dr ayah ekk...hehehe..syoknya akak..nk g france..untung ada hubby yg keje aoutstation..dpt la satu family jalan2 negara org..huhuhu...syok 2...asyik jalan negera org..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop