@ Longchamp Le Pliage tote

Wednesday, February 16, 2011

Ada kawan Ibu cakap, selain LV, ada satu jenama bag yang glamer kat Paris. Namanya Longchamp. Ibu tak pernah dengar sebelum ni. Bila Ibu Google - memang glamer rupanya kalau kat Europe. Harganya pula takdelah mahal sangat. Meh kita tengok sikit beg ni. 

Inilah rupanya. Simple je kan. So Ibu nak kena p tengok apa yang best sangat pasal beg ni. Kata kawan Ibu (die ada 3 beg ni!!), beg ni best sebab ringan, ruang luas, waterproof,  dan boleh dilipat. Senang nak bawa travel dan sesuai pakai hari-hari. Beg ni juga sesuai nak pakai casual atau tak casual.


Berkenan yang kaler ni
 
Lipat jadi camni

Longchamp ni juga ada banyak design dan warna:



 Ni pun macam best kalau dapat



Special tul ni

Besar-besar boleh buat beg baju - heh

 Long handle


Short handle

 Macam-macam warna ada

Ingat nak beli satu la kat sana nanti (nak cover kempunan  beg LV). Hehe.

P/s: Kawan Ibu ada pesan, kalau sesiapa nak tumpang sekaki just email. - boleh check kat sini design n warna Longchamp Website

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Lieza Karim said...

cantik2.. tp mcmc ne klu sy nak order

azzamoro said...

harga dia bape yana?

TwoLittleJJ said...

wah..berkenanla dgn backpack dia...agak2nya kalo dlm RM berapa ye? kalo reasonanble nak gak join order.

Adyshariz said...

emm..simple n nice..brape harge tu ya..mesti mahal kot

BIONIC WOMEN said...

sukanya yg backpack tuh...minat sangat..kalau ada kat malaysia ni jual, ibu bagitau ek..

~ Nina ~ said...

salam, longchamp ni kalau nak murah skit beli kat outlet La Vallee, tapi in term of colors and design tu limited skit compared to the actual boutique...outlet ni quite near dgn Disneyland Paris

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah...dh berkira2 nk membeli belah...hehehe...syok 2 kalu dapat apa yg dihajati..

CatlinaFly said...

berapelah harga nih hua hua...

Lin said...

boleh emel tak brp price kat sana?kalau ok,igt nk order 1.minat warna putih tu..huhu

ladyheart2612@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop