@ Mencari Baju Tebal Untuk Ammar

Monday, February 14, 2011

Ahad lepas Ibu dan Ayah sibuk mencari baju tebal untuk Ammar. Siap masuk kedai Traveller (kedai yang memang jual baju sejuk tu). Tapi harganya - sangat mahal. Satu sweater sampai 100 lebih. Masuk Jusco pula tiada pilihan. Semua baju nipis je. Tiba-tiba teringat satu tempat yang jual baju tebal dengan harga murah. Kat mana? Jeng jeng jeng.

Tidak lain dan tidak bukan tentunya FOS Kids. Tekaan Ayah memang betul. Kat sana banyak pilihan baju tebal. Harga pun jauh lebih murah (erkk walaupun material tidak setanding).


 Banyak juga pilihan yang ada


Baju longgok-longgok tu sehelai RM10 je. Kain tebal.


Ammar tengah testing. Ermm Men Mos tetap pegang ya.

Nak pergi mana cari baju tebal ni? Hehe. Tengok gambar kat bawah ya.


:
:
:

:

:

:

:

:

:

:


Mode senyum meleret sampai telinga :p

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

chekna @ mama ziyad said...

wow!! paris tu...... jeles..jeles..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

nak ituuuuttttttttttt!!

mirah said...

bestnya..bestnya.. :)
happy holiday yana & family.
in advance betul wish ni.. hihi

eT said...

waaaa...bestnyer....
bila nk p sana gak nih....
nk ikuttttt.....

Layan Makaroni Tak??

AshAnas said...

yana, nak ikut!!!!

CatlinaFly said...

nak ikut, konfem tak dapat..so kalau sy nak kirim FM buleh dakkk?hehehehe

Seowebtrick said...

That's really a good baby wear collection shop hare with ultimate designs.

liana said...

wah..bestnya...

Shairil Amirayu said...

ooo kak... saya baru balik dari sana. sejuk bukan kemain. anak saya pakai baju 4 lapis - baju thermal, baju biasa, baju sweater pastu winter jacket -- and still sejuk! kena carik baju yg kualiti elok kak, sebab kalau tebal tapi tak retain warmth tak berkesan jugak... (pada pendapat saya la)

(second time commenting rasanya... hi :D)

Oyis said...

seronotnya! bila pegi paris tu yana? kalo dlm beberapa minggu terdekat ni, mungkin sejuk lg. present paper ke mmg cuti2? apa pon enjoy the trip and bring back lots of photos to share ok. yg x best, sebelum pegi lg duit dah mengalir keluar mcm air huhu... kitaorg pon kebetulan nak ke france ni, tgh fenin tgk belom apa2 dah spend sana sini dah in preparation ... but better be prepared than sorry. have fun!

CatlinaFly said...

ada sorg staf ni baru balik dari oversea..time winter jugak..dia advice,pakai baju 3-4 lapis,rather than beli satu jaket tebal..sebab bila balik mesia..membazir lak jaket tu dah tak dipakai..unless..memang akan ke luar negara time winter selalu..:)

Halen said...

best..best. nk kena survey la pakaian tebal dr skang sy pun plan nk jln2 oversea jgk wpun x sejauh france hehehe. tp kat sini xde fos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop