@ My New Diaper Bag

Friday, February 4, 2011

Sejak Ammar dah besar ni, jarang bawa diaper bag. Last diaper bag pun dah jual. Tiba-tiba masa dok browse Gin & Jacqie last two weeks, gatal tangan balik nak beli diaper bag. Maka dalam dok timbang tara - sebat juga sebiji. Hehe.




Namanya Linda Casual. Boleh guna as diaper bag dan juga beg pergi kerja. Hehe. Muat tu letak laptop dan jurnal-jurnal tau. Tapi Ibu tak bawa la laptop. Sayang beg la katakan. Hehe. 


Bagi Ibu yang penting, beg ni ringan dan banyak compartment. Kaler pun menarik tertarik. Emm banyak nak cerita pasal diaper bag dan handbeg ni. Nanti Ibu cerita lain entri ya. Kena korek gambar dulu ye. Till then - baru balik dari Penang ambil Ayah - penat+ngantuk.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Liza said...

Tak dpt lupa kenangan dpt beg Jin & Jacque free, menang peraduan slogan pa & Ma. Mmg berbaloi, Dpt 4 bijik beg, gubna sampai sekarang bila blk kg sebab ada 1 beg besar... :)

dbalkis said...

Cantik.. Tak sabo je nk baby lagi satu. Nak beli diaper beg baru..hehe

Faisya said...

cantik! konfem saya bwk ke opis je... sayang pulak nk letak susu, pampers dalam tu ;p

Adyshariz said...

cantik jer..skrg aisha pakai beg upin ipin tuk si kecik,ngehhe..hantar umah pengasuh jer bw beg tu, pegi shopping pakai beg lama jer

fa10 said...

cantik juga.. blh bw jln2 ni..

SyUhAdA said...

byk kegunaan beg nie..
bgus..~

BIONIC WOMEN said...

cantiknya beg nih, x nampak sangat macam diaper beg..praktikal ler..ibu memang hebat bab memilih beg nih

CatlinaFly said...

ada satu mcm ni tapi kecik sikit n kaler pink..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop