@ Personalized Notebook - Notbook-notbuk

Wednesday, February 23, 2011

Ibu memang suka personalized item. Memang agak mahal pada biasa tapi Ibu rasa puas memilikinya. Baru-baru ni Ibu jumpa satu blog personalized notebook - notbook-notbuk nama die. Lagi la Ibu suka sebab Ibu memang gila buku sikit. Pantang notebook comel or unik mesti rasa nak beli. Emm mari kita tengok apa yang ada di blog ini:


Notebook


Notebook lagi - bukan personalized


Notebook personalized. Boleh tulis nama di cover dan juga dalam. Ada banyak lagi design untuk pilihan. Nak design sendiri pun boleh.

 Planner 2011

 Sticker
 Personalized Clock



Notebook Comel

Cantik-cantikkan?. Harga pun takdelah mahal sangat. Mari tengok apa Ibu beli (sori gambarnya kabur sikit).

 Cover depan - stress2 study leh tengok gambar Ayah Ammar

 Things To Do - Special request

Planner

Semoga dengan adanya buku ini. Plan study Ibu bergerak mengikut perancangan. Aminn. Kalau berminat pergilah jengok Notbook-Notbuk ya.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

cantekkk suke tgk

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

cantik2nya notebook dia buat..hehehe...nnt nk g jengukla..cm unik jer notebook bila leh tempek pict sendiri

CatlinaFly said...

comeinye..so sweet lah notbuk nih!

Pensil Magik said...

kat mana nak beli eh.. nampak menarik la..

shikin said...

cantik-cantik notebook tu..design dia tu yg menarik..

Notbook-Notbuk said...

Hi Liyana!

Thanks for the review!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop