@ Pos Sudah...

Thursday, February 10, 2011

Tadi dah pergi pos hadiah untuk TC&TR Bulan Januari, Haduah Misteri dan juga tiket Petrosains. Nak pakai setem takut hilang (dah banyak kes jadi), nak pakai pos laju macam mahal pulak (barangnya ringan je pun) - makanya pakaila Pos Ekspress. Dijamin sampai esok (ecehh ye ke).

P/s: Pemenang yang belum dapat hadiah dr mana2 contest di BabyIbu just email tau. Sebab kadang2 dah pos tapi hilang tengah jalan dan beberapa masalah lain. Kalau email Ibu akan trace. Banyak-banyak takut termiss. Harap maaf. Tq.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

:0 :) pos malaysia mudah dan selamat...

JaSSNaNi said...

wahhh.. adiah dah pos.. seronok para pemenang dapat adiah esok.. :) tumpang gUmbira :) eheh

>baru tadi 1st time join G.A sini..

SyUhAdA said...

besnye..
msti diorg x sbr nak dpt..hee~

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

dh terima...huhuhu...cepat jer..n mmg masalah kdg pos ni...tp sejak guna alamat usm ni jrg la nk termiss

mariah_smile said...

wah, sronoknye.. hope sy salah sorg pmenang utk february... n birthday GA :>

fa10 said...

mudah2an smpi ke tgn pemenang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop