@ Sedih :(

Thursday, February 24, 2011

Sedih sangat hari ni sebab memory card handset Ibu rosak. Abis semua gambar hilang. Gambar dari KL ke Grenoble - huhu.  Ibu memang suka ambil gambar guna handset je. Last sekali Ammar dok guna tengok gambar. Apa la si Ammar ni tekan sampai rosak. Huhu. 


7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Liza said...

Dapat memahami perasaanmu, fren. Liza pernah hilang pic files dlm pendrive.. Sgt kecewa.. :(

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala...sabar yew. kena beli baru lah nampaknyer. beli mmg blh beli kan? tapi KENANGAN dlm memori kad tue x blh beli di mana².

Hezesuze said...

pernah mengalami situasi camni uols tpi dlm lappy...lagik ler nanges hehe

CatlinaFly said...

hmmm mmg sedih..sy baru je lepas crash hard disk external tu..ribu riban gmbr portfolio dlm tu yang belum abis di burn dlm cd...

kalau lah kata rosak memory card tu, cuba yana reformat balik...maybe boleh guna lagi tapi gmbr sume akan hilang lah dlm tu

Awok's Kiter (SyaAz) said...

Yana, rasanya bleh backup balik gambar2 tu cuma awk kena bwk g specialist la...kat kdai komp... diorg bleh track balik gmbr2 atau doc2 yg disimpan. setahu sayer memory card ni dia bleh simpan maklumat lama even kita dh delete bertahun2... sayer lg sedih, pendrive penuh gmbr anak dr 1st day samapi umur 1thn hilang... :(

Firdaus said...

salam,

ko try contact x-office mates aizat@qudrad.com (website dia www.scs-myung.com ), company nih ader buat data recovery. Harga dia bergantung kepada saiz pendrive tuh.

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

alahai sayangnya..huhu..dh hilang pict kenangan time cuti ar...hemm...sy penah jd tp bkn memeroy kad yg rosak tp hp hilang terus..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop