@ Sponsor TC&TR Bulan Februari

Sunday, February 6, 2011

Untuk TC&TR Februari, hadiahnya sangat menarik. Hadiahnya ialah sekotak coklat (nanti Ibu tunjuk gambar dalam entri lain ya) untuk kedua-dua kategori. Hadiah ini adalah tajaan zleenalovechoc. Em header blog die pun dah terliur Ibu tengok. Hehe. Thanks zleenalovechoc sudi sponsor TC&TR Februari ni. Nak tahu maklumat lanjut pasal  TC&TR  klik  TC&TR .



Pemenang Tiket ke Petrosains
Tahniah pada Azza dan Yan. Insyaallah esok Ibu akan email untuk urusan penghantaran Tq.

P/s: Sesiapa nak sponsor untuk bulan seterusnya just email k. Tq.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah syoknya cekelat..huhuhuhu

Ayun said...

Yum~ yum~..

SyUhAdA said...

bes nie..
kena pastikan slalu komen kat sni.
hee~

CatlinaFly said...

wah best ni..kena selalu singgah sini utk baca info2 dari yana...pastu mane tau ada rezeki dpt cokelat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop