@ Tiket Free ke Petrosains

Tuesday, February 1, 2011

Siapa bercita-cita nak bawa anak ke Petrosains bolehla tinggalkan email kat sini untuk dapatkan tiket free ni. Ada dua tiket. Sesuai untuk satu keluarga dengan seorang anak yang melebihi 4 tahun. Kira beli dua tiket dewasa akan dapat free satu tiket kanak-kanak. Kalau kanak-kanak bawah 4 tahun free saje. 


Di bawah adalah maklumat lanjut pasal harga tiket. Hanya sesiapa yang rasa betul-betul nak pergi dan tiket tu sesuai dengan pakej keluarganya kasi email ya. Dua orang paling cepat tinggal email akan dapat. Tq.

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

Yana! Aku nak ok. Hope still available lagi..:) Thanks

Yan said...

teringin juga nak bawa anak & adik ipar ke sana... tapinye tgk tarikh bulan ni.. konfem tak sempat.. huhu klu lambat lg expired buleh gak.. hehe.. xpela.. rezeki org lain

zue said...

salam yana saya berminat ler
nih alamat email saya

nasigrgketam@yahoo.com

tq in advance

eT said...

mau jugak tiket itu...

et.bak82@gmail.com

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

nk tp bdgt jalan2 xcukup la kak...sape xnk yg free kn..huhuh..petrosains last masuk time form5 dlu...hehehehe...dh 1othn xp sana..kui..kui

Lissa Ahmad said...

mau juga kalau ada lagi... :)

lissa.ahmad@gmail.com

tq dear..

Mama Zharfan said...

teringn gak--tp me balik msia bln april :)

Ilhamny.com said...

nak..nak.. masih sempat lg kerr..??tringin nak bwk family kesana, tp mahal gak, tu yg x terpergi lg tu..

emailnya amnybelle@yahoo.com

fa10 said...

tmpt yg menarik dan berinformasi.. mesti diterjah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop