@ Tudung Syria: Najjah Boutique

Friday, February 11, 2011

Ingat tak Ibu pernah cerita pasal first time pakai Tudung Syria. Ibu pakai masa pergi jamuan makan office Ayah.


Em ramai email mana Ibu beli. Kedai die dekat rumah je. Area Dataran Sunway. Selalu nampak kedai ni masa pergi Giant. Tapi tak sempat nak singgah. Akhirnya, demi pencarian tudung merah, sampai juga kat situ. Selalu kan pakai Ariani, saje nak kasi nampak lain sikit. Singgahla Ibu ke Najjah Boutique.

Kat Najjah Boutique ni ada banyak pilihan warna dan design. Selain tudung, ada juga dress, top dan skirt untuk muslimah. Kalau nak tau apa ada, bolehla masuk website Najjah Boutique ni. Ibu suka sebab kain die sedap. Pernah try di Ariani Tudung Styria ni. Tapi tak sebest kat Najjah Boutique ni. So kalau tengah nak cari tudung ala tudung syria. Sila la terjah ye: http://www.najjah.com/shop/





13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cantik lah...
kainnyer nampak lembut jer pun...

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2011/02/urusan-di-pejabat-imigresen.html

MamaYatie said...

cantik kan yana..nampak lembut & terletak jer..nak plak modelnya cantik :P

BabyIbu said...

zanna - memang lembut pun dan terletak. tak yah nak pin2.

mamayatie - tula. tengok model die (fara deeba kan nama die?) cantik je pakai kan. bila kita pakai - ala-ala je. Huhuh. Takpe yakin cntik jelah. hehe.

hani syahida said...

lawa2...tp, kalau sy pakai lawa centu x? hehe

karipapsayur said...

cantek tudung najjah tp kdg2 rasa harga mahal sikit lahh

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mudah aje pun nak join Giveaway nih. Meh le~

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhuhu..lebih suka beli kt kedai n leh rasa...huhuhu..tgk org jual kt online semua suka..nk membeli lum lg la kot bab2 tudung ni./.

mariah_smile said...

wah, bolehlah beli jugak camni.. br 1st time shopping online. truthly, leb puas ati kalo g kedai betul2, leh tgok kain live..

fa10 said...

byk betul fesyen tudung skrg ni...
terkejar rasanya!

BIONIC WOMEN said...

gambar ke2 tu cantik ler tudungnya, berkenan...selalu jugak nampak kedai tu kalau g ke giant..

nurul nabila bt medan said...

macam-macam ada!
lawa2 pulak tu.:O

Nad @ MamaZN said...

skrg ni mcm2 brand tudung dah..
radiusite la, al-humairaa la..
sume cantek2!
bile dah cantek cepat jek sold out, huhu!

Nad @ MamaZN said...

tahun ni raya tudung brand ape plak, yana? hehe

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

cantik, nampak smooth fabrik die, n nampak ayu juga kalau pakai :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop