@ Updates Baju Baby Gap

Monday, February 28, 2011

Pertama sekali maaf atas kelewatan tibanya Baju Baby Gap ni. Ini pertama kali Ibu berbisnes dan buat pre-order. Tak sangka pula lambat sebegini.

Good newsnya, Baby Gap Pyjama dan 3pc sudah sampai di tangan partner Ibu hari ni. Dia tengah sort dan check dengan senarai order. Ada beberapa design yang takde dan ditukar sesuka hati oleh supplier (memang insaf berurusan dengan supplier ni - huhu). Oleh itu Ibu akan email untuk details mana yang ada dan mana yang takde dalam minggu ni. Maybe lmbat sikit sebab Ibu kat France lagi jadi susah nak berurusan (Internet limited). Lepas email, Ibu boleh mulakan proses penghantaran.

Bad newsnya, untuk skirt, pertengahan Mac baru sampai barangnya. Menurut supplier, barang-barang ni sangkut kat kastam. Itu yang lambat. Maaf sekali lagi pada semua. Rasa sangat susah hati bila barang lambat sampai ni. Yelah, mesti ada yang marah kan. Harap semua bersabar ye. Lepas ni no more pre-order, Ibu akan jual yang ready stok jelah. Bukan senang nak berbisnes ni rupanya ye. Huhu. Takpelah pengalaman.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CatlinaFly said...

tgh menunngu juga..err..sy rasa sy order yang skirts tu ari eh..gamaknye lmbt sikit tunggu..huhuh

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhuhu..xde kaitan la yg ni..xorder pn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop