Apa tu "Jom Singgah"?

Wednesday, March 30, 2011

Projek "Jom Singgah" akan berlangsung mulai April sehingga Ogos 2011. Projek  ni bertujuan untuk meluaskan kenalan sesama blogger dan juga pendedahan untuk produk bagi Ibu dan Baby. Terdapat dua kategori:

Jom Singgah - Blogger
Kategori untuk blogger ini akan memaparkan soal-jawab bersama blogger terpilih.

Jom Singgah - Shoppe
Kategori untuk blogshop ini akan memaparkan review mengenai produk untuk Baby dan Ibu.

Macam mana nak join? Itu Ibu akan umumkan kemudian. Masih dalam proses nak finalize syarat-syaratnya. Hanya 25 peserta yang akan dipilih untuk setiap kategori. Hadiah? Hadiahnya ialah pendedahan atau review percuma di blog BabyIbu. Tunggu ye.


13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

LilYofDaPond said...

wah jom singgah.. :) menarik

Intan said...

Yeay!

Tepat tekaan Intan :)

♥siEha♥ said...

jom singgah...menarik..

nurul nabila bt medan said...

ye kena tunggu2.
hehe :)

Mama Zharfan said...

nak join :)

Seorang Isteri @ Ibu Yg Kiub said...

Cam na nak join??? Kita Tak tahu la..menda2 cam ni...Huhuhu..

Fitri Senin said...

ok..nnti kita tggu

SK KULIM said...

menarik2.wajib join !;)

mamawafiQ said...

menariknya!

atoyis said...

tunggguuuu..heheh

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ooo..cm2 ke...hemm..sape la yg bertuah di singgah oleh blog babyibu...

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

xsabar nk tau syarat2nya...harus join ni..hehehe

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

BILA NK START...ARINI NI DH MASUK BLN 4 PN..HEHEHE..XSABAR NI NK JOIN..KUI..KUI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop