@ Beli tiket ke Disneyland Paris secara online

Wednesday, March 2, 2011

Yeay kami dah beli tiket ke Disneyland Paris. Satu tiket selalunya 54 euro untuk masuk ke satu park. Disneyland Paris ni ada dua park. Disneyland Park dan Walt Disney Studio Park.


Ada tiket special masuk 2 park 'hanya' 57 euro (hanya tak boleh tahan tu - huhu). Maka kami beli yang tulah. Nasib baik Ammar bawah 3 tahun maka tiketnya free. Tiket ni valid untuk 6 bulan (pakai sekali bila-bila dalam 6 bulan dari tarikh dibeli). Senang beli online, tak payah nak beratur nanti. 


Cuaca sekarang sebenarnya tak berapa nak best nak jalan-jalan situ. Sejuk satu hal pastu macam hujan renyai sikit. Tapi macam rugi pulak tak pergi dah alang-alang sampai sini. Kami tengok hari yang paling ok - paling ok pun still "mostly cloudy". Huhu. Semoga perjalanan kami nanti lancar. Amin.

Link nak beli tiket Disneyland Paris online - klik sini!!

16 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Sitisifir10 said...

Huhu,...kalau saya lah..lenguh tu berjalan dalam sejuk...sampai sakit tumit2 nak berjalan..anyway, semoga ALLAH mudahkan kalian

bardboo said...

mnarikny...ntah bilalah kami plak nak smp ke sana nie..huhu..

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

eRiNsZ said...

best.. nak ikutt

LyNn HaMzAh said...

syoknya dapat pergi disneyland...universal studio singapore pun lynn x jejak lagi...huhuhu...

IBU AQIL said...

bestnya pg paris...handbeg ada sale x mcm coach, lv etc

CatlinaFly said...

best nye!:) kem salam kat mickey mouse!

Liza said...

Bestnya.. Nak ikut!!!

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah dh beli tiket ke disneyland...hem..syoknya..

:cahya schatz: said...

akak..
tgk jadual bila akak smp.. kat sana ada 2 studio.. jgn terlepas parade dia.. :)

Adyshariz said...

disneyland ker..dpt tgok picture pon jadikla..smoga happy di sana

Halen said...

waaa bestnya dpt pergi disneyland.. :)

Oyis said...

hehe teringat zaman muda pernah la jejak disneyland paris ni skali. tp tu cerita 10 tahun lps, masa masih anak dara. nnt yana upload gmbr byk2 eh. kalo ada rezeki lebih, mmg hajat di hati tu nak pegi jg one day, nak bawak anak plak this kalo bole... 57 euro tu entrance fee aje ye? kalo yg bermlm kat situ, lain kira dia?

Mama Zharfan said...

tak sbr me nak pegi disneyland 16-18 mac ni :)

AkmaFaizal said...

wah best..dpt p disneyland...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya...kita plak yang teruja dari malaysia

nurul nabila bt medan said...

terhingin nak pegi !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop