@ Digodam

Monday, March 7, 2011

Email yahoo Ibu kena godam. Sekarang banyak betul email kena. Korang selalu dapat email macam bawah ni?


Selalu bila kena godam. Die akan hntar email guna contact list kita. Ibu dah tukar password, baru ok. Sori pada sesiapa yang dapat email macam kat atas dari Ibu.

P/s: Still tak sihat. Selsema dan batuk makin teruk. Huhu. 'Koman' betul badan ni.

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

sgt tensen bila email kena hack...

moga yana cepat sembuh yer

me dh click HB

Zaidah said...

sama ngan kita....klu macam tu kena tukar pword yer....

semoga cepat sembuh

✿ etiey erywan ✿ said...

memang geram... saya dulu pernah la sekali kena..

Em's Family said...

at least ur email boleh lagi nak recover, dulu i punye, bukan setakat kene hack.. mamat tu delete terus.. lagiiii laa tension,

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

HEMM...SLALU SGT DPT EMAIL CANGGITU...PENAH SEKALI ORG GUNAPAKI EMAIL KITA..HUHUHU..BENGGANG XYAH CAKAP..LAST2 TUKAR PASWORD BARU OK..TP EMAIL PELIK2 STAY ADA..XTAU CMNA NK BUAT..KT BAHAGIAN SPAM PN BYK JE EMAIL MENGARUT2...HUHUH

Liza said...

Owh, Liza pun kena lah jugak. Sebab kawan selalu tanya Liza hantar apa kat email dorang. macam benda2 tak berfaedah jer... Tak de masa lak nak hantar byk2 kat dorang. hukhuk..

Nisa' Azman said...

email hubby yg slalu jd camtue.. camne ibu pulihkn eh? tukr password je ke?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

takat ni tak pernah lagik la, kalo emial dari maybank yang penipu tu ada la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop