@ Hadiah Ammar

Monday, March 14, 2011

Ingat tak entri rezeki bulan Februari? Akhirnya salah satu hadiah tu tiba juga ke tangan Ibu. Satu lagi belum dapat lagi - masalah posmen. Meh tengok gambar Ammar dengan hadiahnya. Suka sangat Ammar. Katanya hadiah beday to you. Siap nyanyi lagu lagi masa nak buka. Hehe. 

Ammar dapat buku Handy Manny, bekas air dan bekas makanan Pooh dan juga jumping ball.

P.s. Seminggu tak tau berapa kali nyanyi lagu besday - buka parcel pun besday, buka kotak pun besday, makan cake telah la kan (even hanya kek pisang)- tapi yang kelakar puding roti pun boleh nyanyi. Huhu. Layankan ajelah.

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nurul nabila bt medan said...

mesti menang sakan dia .hehe
tahniah sbb menang:)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

hahaha...lucu la ammar ni..

IEZA said...

Happy Birthday...Ammar..achik ucapkan..buat ammar semoga panjang Umur and jgn nakal2 tau..

MamaYatie said...

bestnya hadiah amar..
haha..comey jerk bunyi, asyik nanyi lagu happy besday yer..

Lovely Ayun said...

Cerianya Ammar dapat hadiah..

BIONIC WOMEN said...

mesti seronok Ammar dapat hadiah..
Best plak tu hadiahnya..

sueRAFE said...

comel jeh. geram betul

Nisa' Azman said...

wah...bestnye!! jealous nie tau~..

humayraa said...

Wow,,excited nye dapat adiah tu...heheh

Ummi nak jemput Ammar join GA..Tajuknye jeng jeng cam kat bawah tu..:)

http://secangkir-madu-buat-nur.blogspot.com/2011/03/first-ga-sempena-ulangtahun-ke-10si.html

Si Manja Chumil Bertudung/Berbaju Melayu..

Jumpa di sana..:)

AkmaFaizal said...

Happy Besday adalah hari yang sonok kan.. tu pasal ari2 besday pun best..akeke :)

Hepi Besday Ammar. Moga2 jadi anak yg soleh dan menyenangi semua. Amin

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sebut bab hadih ni..heheh..nk bgtau hadiah coklat utk tc&tc dh dpt..hemm..dah abis dingap oleh si anak n si somi serta si mama la...huhuhu..sgt2 masyuk walaupun xbrp nk upa coklat...huhu..agak kecairan la...

CatlinaFly said...

mesti comel je ammar nyanyi..rakamlah yana, post kat entry

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

hehe.. ammar excited tersangat2 tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop