@ Hadiah TC&TR Mac 2011

Sunday, March 20, 2011

Maaf lambat umumkan hadiah TC&TR bulan ni. Since sponsor belum confirmkan, Ibu decide nak kasi hadiah spesel. Gift daripada Paris. Sempat lagi nak join. Good luck semua!!

 Satu keychain untuk setiap kategori

Nak tahu maklumat lanjut pasal contest TC & TR sila klik sini!!

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nurul nabila bt medan said...

best nyer hadiah tu ~~

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah..dh ada hadiah utk bln ni...huhu,,hope ada rezeki lagi...hehehe

AkmaFaizal said...

wah..best3..tak dpt pegi dpt key chain menara Eiffel pun ok..akeke

AkmaFaizal said...

siapalah yang bertuah tu yek..mesti mamaRaisya..banyak noo komen dia..hehe :)

AkmaFaizal said...

tak pun nurul nabila ni, rajin betul derang komen..hehe :)

Nisa' Azman said...

Keychain eiffel tower? ^_^

CatlinaFly said...

ayoohhh bestnyeee!

ibunaznoy said...

comeynye hadiah tuu,nakkkk!!

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

hemm..rasanya bulan ni xberkesempatan nk dpt hadiah ni kot..huhuh..jrg je dpt jenguk n tinggal komen..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop