@ Liz Claiborne Wallet aka Wristlet For Sale!!

Friday, March 4, 2011


Wristlet aka wallet ni beli on behalf of my brother. Sekali ada masalah semasa penghantaran dan delayed. So my brother beli ni sebab ada ocassion, sebab delayed die beli yang lain dan canceled yang ni. Nak canceled pembelian tak dapat la kan sebab item ni dari US so at first ingat Ibu nak ambil je. Sebab sangat-sangat cantik. Dalam gambar nampak biasa tapi secara live memang cun habis. Tapi duit dah kering bershopping di Paris maka terpaksalah let go.

1. Liz Claiborne Wallet on String (Mini Crossbody Body) - Black - RM149




NEW from Liz Claiborne.
Not available at outlet.
It is a wallet and crossbody in one
Removable sholder strap
Magnetic snapped closure
Exterior zippered compartment at the back for coins
Exterior front slip pocket under the snapped button
Interior zippered comparment
5 split compartments inside for your valuables
Few card slots and 1 ID slot
Grab this before it sold out! Hard to restock.
6.75" x 4" x 1.5"

2. From Isaac with Love Chain Clutch for Liz Claiborne - RM150

 Harga Butik: RM150
Harga BabyIbu: RM 100 (tak termasuk kos pos)
Warna: 
1. Gold  (SOLD) 
2. Silver - Available


Silver

Gold

Features (sama untuk dua-dua warna)

Dalamnya

Belakang


Panjang tali (tali boleh juga disimpan ke dalam untuk dijadikan Clutch

3. Liz Claiborne Arm Charmer Cyndred Wallet/Crossbody - RM100

Harga Butik: RM200
Harga BabyIbu: RM 120 100 (tak termasuk kos pos)
Condition: Used (9.5/10) - masih tip top




It really is an Arm Charmer! This Liz Claiborne organizer features a collection of pockets to keep cash, cards, and other small items--a slim phone and a compact, perhaps--in order, and also has removable extra-long cross-body strap for secure, hands-free wear. It does it all in chic style, too.
4.75" high, 8" wide, 1" deep, 24.0 inches" 
shoulder drop, snap closure

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AkmaFaizal said...

Cantik3..tapi..Blom mampu beli lagi..huhu

CatlinaFly said...

vavavavavoom!comelnyeeee ;)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

MURAH 2...POTONGAN 50%..HEHEHE...TP TELAN AIR LIUR JERLA...XMAMPU NK MEMBELI SKRG NI...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

perh, mahalnya kalo kita takat beli yang murah2 je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop