@ Messenger Bag

Thursday, March 3, 2011

Orang kata Longchamp wajib beli kalau pergi Paris ni. Murah pada di Malaysia katanya. Ibu pun rajin juga belek Longchamp masa di Grenoble. Maklumlah di Grenoble, masa banyak. Tapi tak beli pun dengan harapan di Paris lagi murah.

Ada kawan Ibu pesan Longchamp Messenger Bag. Ibu jumpa di Grenoble dengan harga promosi. Cantik juga ye? Tak terfikir nak Messenger Bag ni mula-mula. Dok target Longchamp La Pliage biasa tu. Tapi disebabkan time tu promosi. Ibu pun terus belikan kat kawan Ibu dan Ibu satu. Hehe. 

 La Pliage Longchamp Messenger Bag (bukan warna sebenar Ibu beli)


Boleh pakai macam handbeg dan sling

Boleh sumbat bnyak benda ni - Heh (Harga Malaysia mau cecah RM800++ - hukhuk)

Nota selingan: Menyesal gila tak beli Longchamp yang lain di Grenoble. Ada dua tiga kedai yang jual murah dari di Paris. Paris tempat tumpuan agaknya so jangan mimpi la nak diskaun-diskaun. Huhu. Padan muka Ibu.

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Oyis said...

ooo gitu eh. kat paris x semestinya murah. ok thanks for the tip!

azzamoro said...

kalau kt sane bp rm?

Yana said...

oyis- yup - kalau jumpa kat mn2 murah beli je. kat paris semua harag fixed.

azza - kat sana harga dalam RM450 camtu.

Oyis said...

yana, masuk lab hari ni tiba2 ada budak baru dlm lab dari france. borak2 dia ckp dia dari ghronob. fuh nasib baik la baca blog yana ni, immediately terus tahu yg dia maksudkan grenoble. siap kita bole cerita lg my fren (yana la) ada ni tgh jalan2 kat sana, tgk gmbr cantik tmpatnya. mamat tu ckp area dia ada mountain2 gitu, and kita pon sampuk2 la psl tram bagai, so dia impressed la tau gak psl tmpt dia tu kan. cheh, ni la indirectly manfaat baca blog, sapa kata bazir masa semata2 ek? kalo x baca, x luas pengetahuan / pengalaman (walau tumpang pengalaman org). at least x la nmpk spt katak bwh tempurung x tau apa2 hihihih... just excited nak share cerita je, jgn marah!

BabyIbu said...

oyis - haha. betul2. blogging ni buka buang masa - kalau kn gaya memang jd sumber tambah pengetahuan. hehe - kem salam kat orang grenoble. cakap tmpat die mmg best tapi sejjuukkk. Hehe. Nanti nak upload gmbr kat grenoble pula.

pearl said...

fixed sbb bukan time sales kot... ngeee sbb omputeh nih kan kuat sales. kalu winter sale tuh, aduhaiiiii best giler.

CatlinaFly said...

berapa rm lah tu huhuhu

AkmaFaizal said...

wah..macam2 boleh sumbat ek..hehe

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

HUHUH..SELALU JUGAK MENYESAL BAB BELI MEMBELI NI..KONON AKAN DPT LG MURAH DR TMPAT YG DISANGKAKAN...TP SBNRNYA HAMPEH..SO KESIMPULAN..KLU DH BEKENAN BELI JER...GHEHEHEH

nurul nabila bt medan said...

boleh sumbat macam2 ?
kalau beg tu dah kat tangan nabila.
ala mat sandwich , coklat semua nabila sumbat.hehe

nurul nabila bt medan said...

mahal jugak beg nye tu.
tak mampu :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop