@ Model Berposing

Friday, March 25, 2011

Ramai tertanya rupa x10der ni bila pakai. So Ibu and the geng nak demo sikit. x10der ni boleh pakai dengan macam-macam jenis baju - corprate ke casual ke ranggi ke. Sila fokus pada baju dan abaikan model yang berposing tu k. :)


Model memakai x10der Cotton. Harga RM39. Sekarang ada warna hitam dan baby pink. Coming soon banyak warna lagi akan menyusul. Nak order - klik sini.


 X10der cotton grey - coming soon - boleh pre-order


x10der Cotton Baby Pink - Bunga/Button tak termasuk. Boleh mix and match. 


Model pakai Limited Edition X10der - Le Stripe - Harga RM49. Warnanya sangat comel. No restock. Nak order - klik sini.
Kain belang

Kain plain


Model memakai Limited Edition x10der Denim Blue. Harga RM59. Kain sangat sedap. No restock. Nak order - klik sini.

 Denim Blue


Model memakai Limited Edition x10der Denim Black. Harga RM59. Kain sangat sedap. No restock. Nak order - klik sini.


Nampak floral - tapi paling Ibu suka skirt die. Sangat cun bila pakai dengan jeans dan t-shirt.

Untuk pengetahuan semua saiz untuk x10der adalah seperti berikut:

S (50kg & below) (Punggung 36-38)
M (>50kg to 70kg) (Punggung 40-42)
L (>70kg to 90...kg) (Punggung 44-46 )

kalau saiz baju XS/S = saiz X10der = S
kalau saiz baju M/L = saiz X10der = M
kalau saiz baju XL/XXL = saiz X10der = L

Berminat? Klik sini ya. Jom x10der.

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mummy_ayu said...

wah..sgt bagus la...

IbuAimy said...

cntik..teringin nk order tp x sure ngn size...

Lovely Ayun said...

Serius kita tgk Ibu macam anak dara jer.. :)

Mama Zharfan said...

sgt cantekkk!! tak sbr nak tunggu yg me dh beli tu hehe nanti me posing2 sambil promo2 gak ur blog shoppe yer :)

CatlinaFly said...

niceee...so tak panas lah kan, kalau tidak, kene pakai 2 lapis..or biasa sy pakai tshirt/blouse yang tutup punggung tapi lengan pendek daa..so pakai arm warmer tu haa..

nurul nabila bt medan said...

cantek :)

nurul nabila bt medan said...

berangan jap !

***kalau nabila pakai cm tu jadik ape ?
huhu.
lawa nyer~
model nye pon sama
+++

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

alahai bekenannya....cantiknya...huhuhu..nk kena beli 1 sehelai..kt sini xde yg pakai lg ni..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

nk buka fb xleh la plak...hehehe...kena tgu rehat la plak...huhu

nurul nabila bt medan said...

lawa nye yg warne pink tu !
kalau singgah kat blog ni.
terus rambang mata nabila ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop