@ Nak pergi Spa please?

Thursday, March 10, 2011

Rasa sangat stress sekarang. Badan tak sihat. Kerja banyak. Rasa macam nak pergi Spa je. Nak manjakan diri. Sejak kahwin memang tak pernah pergi. Ibu dok belek Milkadeal, jumpa satu voucher pasal voucher ke spa - RM36 sahaja.


Sebab dekat dengan rumah maka nak trylah. Nak tengok berbaloi ke tak kat sini.

dekat The Strand, Kota Damansara


Teringat masa pergi spa time nak kahwin dulu

Boleh bawa partner juga (tak kisah suami ke kawan)


So, Ibu rasa berbaloi nak try promotion ni. Haih tiba-tiba badan rasa lenguh. Berminat? - kilik sini. Cepat ada 4 hari je lagi. Dah 300 lebih orang beli. oh ya - kalau login guna account FB dapat RM5 free. Apa lagi - sila terjah Milkadeal.


RM36 instead of RM168 for a Jacuzzi Spa + Full Body Scrub + Hot Stone Back Massage + Aromatherapy Full Body Massage for 90 MINUTES at Eve de Beaute, The Strand [78% OFF]

P/s: Anda ada FB atau Twitter? Sertai ChurpChurp hari ini - RM1 for each referral. Sape nak bagi kan?

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

~dYaHaHa~ said...

kak, bila nak gi? nanti update kat sini experience akk k...kita pon da purchase 2 coupons..hihi...konon nak treat hubby..keh3...

makdara TERdiva said...

menarik ni..dkt dgn rumah MDT jugak.. :)

makdara TERdiva said...

nak tanya lg sikit, once kita dah beli kupon ni, camne kita nak claim? nak call dorang ke?

tqvm..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhu..sepanjang hidup ni xpenah manjakan diri kt spa..hahaha..sangat2 jakun la klu p kt spa kot...kui..kui

Mama Kembar 3 said...

Mama pun tergoda tgk deal tu...and dah beli pagi tadi, yay! tak sabar nya nak pegi hehehe

BabyIbu said...

dyahaha - okies. lepas 16/3 baru leh pg.nnti akak review.

mdt - pergila. murah. print coupun tu. pastu call tuk appointemnt. masa pergi, tunjuk coupun tu.

mamaraisya - yana pn br 2 kali kot pergi. tu pn kes nk kwin dulu. hehe

mamakembar3 - tu la. murahkan. kalau elok bolehla proceed.

✿ etiey erywan ✿ said...

waaaa..bestnya jika dapat ke sini

Mrs. Asida said...

tumpang lalu ye..

Pergi spa dan bersauna memang melegakan dan menyihatkan badan..

apakata beli set sauna, lepak2 dan santai2 kat rumah jer..murah pun murah..hehe

jom usha set sauna tuh di http://www.petuanenek.com

nurul nabila bt medan said...

terhingin nak pegi spa.
tapi dalam mimpi pun tak pernah sampai lagi.
hehe.
syok tuh kalau dpt pegi

Nisa' Azman said...

bile la sy nk gi spa eh? ekoknomi kureng baik la now, huhu~.. tp mmg tringin, maybe leh gi one day, hopefully~!!

CatlinaFly said...

nak itut...percaya dak, seumur hidup tak pernah gi spa hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop