@ Nakhoda Seafood, Umbai

Sunday, March 27, 2011

Last week turun Melaka, kawan baik Ibu kahwin. Kalau dah turun Melaka, wajibla turun Umbai kan. Kali ni kami pergi ke Nakhoda Seafood, Umbai. First time ke sini, selalu ke tempat lain.


 Ammar posing dengan Ayah



 Menunya


 Erk macam biasa, gambar sebelum tak sempat amik, gambar selepas je. Hehe. Makanan die sedap - tengokla semua pinggan licin. Time ni semua dah terduduk kekenyangan.

 Ammar dengan abang Aisy

Ibu ajar kalau orang tanya umur berapa, cakap 3 years old. Siap tangan. Last2 peace pun jadi 3. Takpele Ammar belasah jelah kan sayang.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

syok 2 seafood...lama xmkn seafood...

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

comel bebudak 2 org..hehehe...tp rugi lak sbb peace xjd..hehehe

azzamoro said...

nakhoda seafood ni afiz yang design tempat ni. hehehe...

kawan dia punyer kedai. and kwn dia ikut exactly design dia...:)

nurul nabila bt medan said...

wah ! nabila tak pernah lagi nak merase seafood ni.:(

nurul nabila bt medan said...

dah tgok gambar tu.tetiba pulak tekak ni nak makan seafood.
huhhu:)

nurul nabila bt medan said...

tgok budak diaowg tu.
dh kenyang mkn siap wat peace lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop