@ New Medium

Thursday, March 24, 2011

Selalu Ibu letak barang di BabyIbu Shoppe. Memandangkan Ibu agak sibuk dengan study sekarang, tak sempat nak update sampai 2 blog. Agak leceh juga nak edit satu-satu guna blog ni. Akhirnya Ibu buat keputusan nak guna FB. Maka terciptalah FB BabyIbu Shoppe. Masih belum 100 peratus siap. Tapi semua barang yang ready stock dah letak. Harap korang sudilah singgah jengah dan  'Like' FB BabyIbu Shoppe ni ye. Tq.



P.s. Tengah fikir contest best untuk BabyIbu Shoppe. Tunggguuuu!!!

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah..dh ada babyibu shopp kt FB..tapi xlh nk buka fb time opis..arap info brg2 dlm blog jelah...huhuhu

Nisa' Azman said...

bgusla Babyibu shoppe dh ade FB.. Nnti sy add/like ye.. ^_^

Mama Zharfan said...

good luck and moga terus sukses ;) me nak buat entry psl me beli extender tu, sambil2 promo ur blogshop gak ;)

nurul nabila bt medan said...

wah !
dah buat fb pulak !
nt i "LIKE" k ;)

BabyIbu said...

Lisa - hehe. takpe. esok yana upload kat blog.

Nisa - tq nisa

MZ - dah pos tadi. tenkiuuuuuu:)

nabila - tq ye

nurul nabila bt medan said...

moga terus meningkat / menaik nama babyibu shop ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop