@ Penangan Paris

Saturday, March 12, 2011

Dah seminggu balik dari Paris. Tapi tak sihat-sihat lagi. Demam dan takde, tapi selsema dan batuk menjadi-jadi. Suara dah 3-4 hari sengau. Batuk pula dah tahap berkokok dah ni. Sampai luka tekak. Huhu. Hebat betul penangan sana ya. Nasib baik Ammar sihat walafiat.

Banyak tak nak kena telan?

P.s: Agaknya badan standard dok Malaysia je kot. Huhu.
P.s. 2: Insyaallah will upload lagi cerita kat sana as soon. Kepala pening. Nak pilih gambar pun takde mood. Gambar beratus-ratus.

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AshAnas said...

get well soon... cmni kena dok paris lama sket ni... bg bertahan sikit, hihi...

:cahya schatz: said...

akak...kalau jetlag lg... keep makan coklat or kacang...
insyaAllah...ok..
saya pon everytime blk mesia or blk jermen... akan buat mcm tu...if not,jetlag lama smp demam2...

Oyis said...

get well soon. byk guna tenaga kot masa kat paris? x pon faktor cuaca la. apa pon, have a speedy recovery

Em's Family said...

get well soon!! rasanya bukan sebab badan nak dok malaysia, ni ntah2 kot kot badan dah tak boleh dengan cuaca panas kat malaysia :)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

semoga cepat sembuh...ala yg xg luar negara pn demam, batuk n selsema gak kak..myb musim la kot..myb dah abis angin paris campur lak ngn musu=im demam kt m'sia ni...hemm..kira bersambung ar ni kot..

Zulaikha Mohamad said...

Get well soon yana.. byk kan minum air..

Nisa' Azman said...

sorry to hear that.. hope u get well soon enough.!! ^_^

CatlinaFly said...

get well soon yana...;) samalah mcm nak demam jugak ni..sebab penat..nak kata jet lag, sejam lebih je naik flight hahahaha ngade sungguh diriku ini..keh keh

AkmaFaizal said...

siap demam..sian.. demam rindukan Paris kot..akeke..semoga cepat sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop